Ryan Reynolds'tan Blake Lively'nin son görünümüne tepki

Blake Lively ile eşi Ryan Reynolds arasındaki sosyal medya savaşları sürüyor.

Giriş Tarihi: 08.11.2017 16:12 Güncelleme Tarihi: 08.11.2017 16:13

Blake Lively, yaklaşmakta olan The Rhythm Section filminde bir casus ve suikastçı olarak yeni rolü için ciddi bir hazırlık geçirdi. İrlanda'nın başkenti Dublin'de gerçekleştirilen çekimler sırasında gelen fotoğraflar ise oldukça şaşırtıcıydı. Çünkü fotoğraflardan Blake Lively asla bildiğimiz ve tanıdığımız Blake Lively gibi görünmüyordu.

Gossip Girl dizisiyle tanınan ve artık adeta bir stil ikonu olan Lively, yeni filmi için sokakta yaşayan biri gibi görünüyordu.

Bu görüntüsüne eşi Ryan Reynolds da kayıtsız kalamadı ve instagramdan Blake Lively'nin bu fotoğrafını paylaşarak altına #nofilter şeklinde not düştü.

#nofilter

Ryan Reynolds (@vancityreynolds)'in paylaştığı bir gönderi ()

Birbirleri hakkında her zaman oldukça ilginç paylaşımlarda bulunan Blake Lively ile eşi Ryan Reynolds daha önce de yaptıklarıyla herkesi güldürmüştü.

Fitili ilk olarak Reynolds ateşledi ve eşi Blake Lively'nin doğum gününü instagrama koyduğu oldukça farklı bir fotoğrafla kutladı. Kendisi ile eşinin olduğu fotoğrafta Lively'yi kenara itmiş ve "Mutlu yıllar benim inanılmaz karım." yazmıştı.

Happy Birthday to my amazing wife.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds)'in paylaştığı bir gönderi ()

Blake buna kayıtsız kalmadı ve Ryan Reynolds'a bir misilleme gerçekleştirdi. Ünlü yıldız Ryan Gosling ile eşi Ryan Reynolds'in yan yana olduğu fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Lively eşinin kendisine yaptığı gibi o da Reynolds'ı fotoğrafta minicik göstermişti.

Happy Birthday, baby.

Blake Lively (@blakelively)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bakalım iki çocukları bulunan Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinin bu eğlenceli atışmaları daha ne kadar devam edecek...

BİZE ULAŞIN