Zirvelerin adamı olun

1952 yılından bu yana kayak tutkunları için koleksiyonlar hazırlayan Moncler Grenoble, tıpku adını aldığı Grenoble Dağı gibi meraklıları için son derece gösterişli, sağlam ve gübüb trendlerine uygun tasarımlar üretmeye devam ediyor.

Giriş Tarihi: 21.12.2016 15:49 Güncelleme Tarihi: 21.12.2016 15:59

Yazı: Seda Karan

Belki de tüm sporlar arasında, yaparken kendimizi en fazla özgür hissettiğimiz kayak ve snowboard sezonu açıldı. Bundan böyle sık sık kendimizi pistlere atıp özgürlüğün tadını çıkaracağız. Tabii kullandığımız en güvenli ve sağlam kayakların yanı sıra üzerimizdeki en şık kayak takımları ve kasklarla. Kurulduğu günden beri kar ve dağları DNA'sında barındıran Moncler, 'Grenoble' adlı 2016-17 Koleksiyonu ile kış sporlarına düşkün olanları yeni sezonda da 'şıklık' konusunda birkaç adım öne çıkarıyor.

Moncler Grenoble Sonbahar- Kış 2016-17 Koleksiyonu üç segmentten oluşuyor: Yüksek Performans, Performans ve Stil, Apre Ski (Kayak Sonrası). 'Grenoble Kadın Koleksiyonu', buket şeklinde lake efekti verilmiş, nakış dokulu ve sofistike ceketlerden oluşuyor. Yeni sezonda Moncler'i tercih eden erkekler ise şimdiden pistlerde kendini birer James Bond gibi hissetmeye hazırlansın. Çünkü yeni koleksiyon 1969 yapımı '007 On Her Majesties Secret Service' filminde James Bond'u canlandıran George Lazenby'dan esinlenerek hazırlandı.

Moncler, aynı zamanda açık hava spor sektörünün önde gelen diğer markalarıyla işbirliği de yapan bir marka. Böylece sunduğu tüm tasarımlarda şıklık ve estetikle birlikte yüksek performans ve kalite de bulmak mümkün. Sınırlı sayıda üretilen yeni Zai&Moncler Grenoble 'Limited Edition' kayak koleksiyonu ise bunun bir örneği. Tasarım ve el işi detayında uzman, yüksek kalitede ve performans kayakları üretiminde lider olan İsviçre Konfederasyon şirketi Zai, Moncler'in yenilikçi ve yüksek teknolojik çizgisiyle birleşti. Zai& Moncler Grenoble kayakları, benzersiz bir koleksiyon için yeniden tasarlandı. Tamamen el yapımı üretilen kayaklar; karbon, çelik, alüminyum, termoplastik ve kau- çuğun birleşiminden oluşuyor. Toplam üç ayrı ebatta üretilen kayaklar 'nano yüksek hızlı yarış' teknolojisine de sahip.

Moncler, yeni koleksiyonunda ilk kez kayak kaskı da sundu. Bu ikonik kask modeli, en son teknoloji ile kayak kaskı tasarlayan, geliştiren, üreten ve tamamen kış sporlarına adamış Moncler'in ortağı olan İtalyan KASK ile aynı adı ta- şıyor. Bu iş birliği ile üretilen 'Stealth' modeli yeniden tasarlanarak 'Matte' versiyonu beğeniye sunuldu. 'Havalı', yenilikçi ve aynı zamanda güven vadeden kaskın dört farklı ebadı mevcut. Kasklardaki iç modüler mikrofon sistemi ile telefonla konuşabilir, müzik dinleyebilir ve arkadaşlarınızla 'walkie talkie intercom' sistemi ile de iletişim kurabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN