Bu yaz 'ayrıcalıklı' olmaya odaklanın

Günümüzde sezon modasını yakından takip edip trendlere en uygun şekilde giyinmek; daha doğrusu 'kişiye özel' bir tarza sahip olmak kaçınılmaz. Bunun son derece farkında olan W Collection, yeni koleksiyonuyla modern ve şehirli erkeğe 'ayrıcalıklı' olmayı vadediyor.

Giriş Tarihi: 05.05.2015 15:25 Güncelleme Tarihi: 05.05.2015 15:27

Modern ve şehirli hayatın gerektirdiği bir çizgide giyinmek; kendine yakışanı bilen ve giyim konusunda bir 'tarza' sahip her erkeğin yapması gereken bir şey. Tıpkı sizin gibi… Söz konusu giyinmek olduğunda son derece 'genç' düşünüyor, yenilikleri denemekten kaçınmıyor ve aynı zamanda tarzınızı konuşturmak istiyorsanız W Collection 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile bir an önce tanışın.

İtalyan tasarımcı Mauro Ravizza Krieger'ın başında bulunduğu kreatif ekip tarafından hazırlanan koleksiyon, baharı yansıtan canlı renkler, çarpıcı baskılar ve özel kumaşlarla erkeklere ayrıcalıklı bir şıklık sunuyor. Modern erkeklerin aradığı tüm detayları içeren yeni koleksiyon; iş dünyasının profesyonel tarzına özel olarak hazırlanan 'Work', stilinden vazgeçmeden günlük hayatında rahatlığı tercih edenler için de 'Weekend' adı altında iki farklı temadan oluşuyor. W Collection'ın yeni koleksiyonu sadece şıklığı ve rahatlığı sunmuyor; New York Post ve Daily Mail gazetelerinin "Dünyanın En Seksi Modeli." olarak tanımladığı Ben Dahlhaus'un reklam yüzü olduğu koleksiyon, yaşam tarzını giyiminin her alanına yansıtan erkekler için de çok özel tasarımlar barındırıyor. Birbirinden farklı dokulardaki kumaş ve desenlerden oluşan tasarımlar erkeklerin her ortamda şıklığı yakalamasına izin veriyor. Her zaman stiline önem veren modern erkeklerin, farklı ortamlarda ve farklı anlarda aradığı tüm detayları içeren koleksiyonda, kullanılan değişik baskılı kumaşlar da dikkat çekiyor.

İTALYAN FARKI

W Collection'ın 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda sunduğu tasarımlar, renk skalasının her tonunu barındırıyor. Renk konusunda gözü kara ve cesur olan erkeklere hitap eden koleksiyonda birbirinden canlı bahar renklerini bulmak mümkün. Mavinin şık tonları özellikle yün ve karışımlı kumaşlarda fark ediliyor. Gri, mavi ve yeşil kombinasyonlarıyla kahverenginin uyumu bir arada sunuluyor. Casual seçeneklerde ise ağırlıklı olarak bordo, mavi, bej ve açık bulut mavisinin ağırlığı hissediliyor. W Collection'ın bu sezon en iddialı renkleri mor, lila ve bej ise özellikle takım elbise ve ceketlerde kendini gösteriyor.

ŞIKLIK DETAYLARDA SAKLI

Yeni sezonda W erkeği, renk konusunda oldukça cesur ve iddialı... Kontrast renk detayları ile zenginlik kazandırılmış, kendi kumaşından 'ton-in-ton' desenli montlar ve pardösüler, sezon renkleri ile uyumlu olarak İtalyan tasarımcılar tarafından oluşturulan ipek ve triko kravatlar, metal ve taş kalitesi mükemmelliği ile tasarlanan kol düğmesi ve pamuklu&keten cep mendilleri, W Collection'ın koleksiyonunun aksesuar olarak tamamlayıcı unsurlarının başında geliyor.

W Collection erkeğinin vazgeçilmezleri arasında yer alan özel el işçiliği ile yapılmış örgü loafer ayakkabılar, rengârenk süet ve deri modeller de yeni koleksiyonun göz alıcı parçaları arasında yer alıyor.

YAZI SEDA KARAN

BİZE ULAŞIN