MSC Cruises ile rüyalarınız gerçeğe dönüşüyor!

119 günlük bir dünya seyahati, 6 kıtada toplam 32 ülke, 49 liman MSC Magnifica gemisi ile…

Giriş Tarihi: 24.11.2016 09:53 Güncelleme Tarihi: 24.11.2016 10:39

05 Ocak 2019'da İtalya'nın Cenova şehrinden yola çıkacak olan MSC Magnifica gemisi, 119 günlük yolculuğunda, yeniden Cenova'ya dönene kadar; 32 ülke ve 49 ayrı limanı ziyaret edecek. Bu seyahat az beğenen, bir seyahatten daha fazlasını talep eden, sıra dışı seyahatleri seven gezginler için ideal bir seçenek.

İster kariyerinizin sonunda, ister yenilenebilmeniz adına kariyerinize kısa bir es vererek, emeklilik öncesi bir macera arayışı veya emekli sonrası keyif almayı arzulayan her yaştan yolcular için, dünyayı dolaşarak ufuklarını genişletmek ve değerli bir yaşam deneyimleri kazanmak adına keyifli bir program. MSC Cruises, misafirlerine hayatları boyunca hayalini kurdukları, dünya seyahati planını gerçekleştirmeleri adına bu benzersiz teklifi sunuyor.

Seyahatlerinde daha fazlasını talep eden misafirlere, daha önce hiç yapılmamış bir program ile muhteşem bir deneyim yaşatacak bu seyahatin en önemli artıları ise : Egzotik ve keşfedilmemiş destinasyonlar: Tonga'nın sıcak iklimi ile takımadalarından, Bora Bora'nın tertemiz bakir sularından, Cartagena'nın büyüleyici kültürüne ve Ürdün'ün Akabe şehrindeki vahalara kadar MSC Cruises ile dünya çevresinde toplam 49 destinasyon geziliyor.

MSC Magnifica ile karaya ayak bastığınızda yaşayacağınız muhteşem deneyimlere ilave olarak, gemimizle seyriniz esnasında da son derece keyifli anılar biriktireceksiniz. Denizle iç içe seyahat edeceğiniz Balkonlu kabinleri, yüksek kaliteli servisi, dört restaurantı ve 11 barı, taze ve leziz yemek seçenekleri beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak. MSC Magnifica gemimizde çok çeşitli eğlence ve boş zaman etkinlikleri, açık büfe, alakart ve gurme restaurantlarından, Casino'ya, panoramik manzaralı diskodan, puro salonuna kadar pek çok aktivite alanı sizleri keyiflendirecek. 4 boyutlu sinema, Broadway tarzı animasyon şovları ve çok daha fazlası dünya çapında eğlence olanakları kapsamında sunuluyor.

BİZE ULAŞIN