Etin ‘gerçek’ hâli

Hamburger, basite indirgenip bir kenara konulamayacak kadar geniş bir kültüre sahip. Bunu son dönemde ülkemizde gelişen hamburger piyasasından da anlayabiliriz. Başı çekenler arasında ise Egg&Burger geliyor.

Giriş Tarihi: 10.11.2014 11:25 Güncelleme Tarihi: 10.11.2014 12:01

Egg&Burger, yiyenin bir daha vazgeçemediği hamburgeri en iyi yapan yerlerden biri. Antrikotla harmanlanmış özel etleri ve 24 farklı hamburger çeşidiyle her damak tadına hitap edebilmeyi başarıyor.

Mekân, ABD'nin meşhur 'diner' konseptini ilk defa Türkiye'ye getirmiş ve en iyi hamburger çeşitlerini Türk damak tadına uyarlamış. Zeki Anlağan ve Emin Gürsoy tarafından bir milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Egg&Burger, açıldığı günden bu yana da hamburger severler arasında inanılmaz ses getirmiş. Diğer sektörlerde olduğu gibi bu alanda da rekabet gitgide artarken, Egg&Burger kendisine has lezzetleriyle piyasanın tozunu attırıp diğer restoranlar tarafından örneklenecek kadar başarılı bir pozisyona geçmeyi de başarmış.

Gerçek et ve hamburger tadını almak istiyorsanız, mutlaka Egg&Burger'a uğramanızı tavsiye ederiz. İşleyişin yoğun olduğu lokasyonlarda yeni şubeler açıldığı için rahatlıkla herhangi birine denk gelebilirsiniz. İşyeriniz Egg&Burger'ın servis rotasında olabilir ve bir öğle yemeğinde bu harika lezzetle tanışabilirsiniz. Mekân Teşvikiye, Etiler, Fulya, Göktürk ve Cihangir'daki beş şubesiyle hizmetinizde. Son dönem menüsüne eklediği 'Sujuk Burger' ve 'Sloppy Turkish' ise kesinlikle denenmesi gereken çeşitlerden. 1950'leri yansıtan mekân tasarımı, sağlıklı eti ve birbirinden güzel lezzetleriyle Egg&Burger keşfetmenizi bekliyor.

Yazı: Ezgi Uzun

BİZE ULAŞIN