MixMondial eğlencesi sona erdi

Mix Mondial kapsamında Cosmopolitan Dergisi, sanat ve medya dünyasını Sortie’de düzenlenen partide bir araya getirdi.

Giriş Tarihi: 31.10.2014 15:20 Güncelleme Tarihi: 31.10.2014 16:09

Dude Table organizasyonu ile bu sene beşinci kez gerçekleşen MixMondial sona erdi. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Eskişehir ve Bursa olmak üzere 7 büyük şehrin 100'den fazla en iyi bar, gece kulübü, restoran ve cafelerinde gerçekleşen MixMondial'de dünyanın en farklı ve lezzetli kokteylleri, birbirinden eğlenceli ve seçkin partiler, happy-hourlar, sektörel eğitimler ve pek çok sürpriz etkinlik yaklaşık 1 ay boyunca katılımcılarla buluştu.

Dude Table organizasyonu ile bir ay boyunca 7 şehri birden festival ruhuyla dolduran MixMondial, yepyeni keyif deneyimleri sunan dünyanın en farklı ve lezzetli kokteylleri ile adından söz ettirdi. Festival boyunca Apple Bite, Sweet&Sour, Rum & Coke, Chocolate Crush, Latte ve Fresh Hunt gibi birbirinden lezzetli kokteylleri katılımcılarla buluşturan etkinliğin Mixology Team'i bu sene de MixMondial partilerinin odak noktası oldu. Kokteyl kültürünü tüm yönleriyle yaşatmayı hedefleyen Mix Mondial'de ayrıca dünyada bu senenin önde gelen trendi "Culinary Kokteyller" de festivale katılan mekanlarda katılımcılara sunuldu.

Birbirinden eğlenceli ve seçkin partilerin, happy-hour'ların gerçekleştiği MixMondial'de sektör için de içecek kültürünün gelişmesine de katkı sağlayan sektörel eğitimler düzenlendi. Etkinlik için Türkiye'ye gelen dünyanın en iyi barmenlerinden Erik Lorincz, yeme-içme sektörü çalışanlarına eğitim verdi.

07 Ekim – 05 Kasım tarihleri arasında 7 şehirde 100'den fazla mekanın katıldığı MixMondial, partiler ve performanslar ile şehir kültürüne yeni yaşam deneyimleri kazandırmaya devam edecek.

BİZE ULAŞIN