"Avatar 2" Ne Zaman Vizyona Girecek?

2009 yılında vizyona girerek tüm dünyada büyük bir fenomen haline gelen Avatar'ın merakla beklenen devam filmiyle ilgili ayrıntılar netleşti.

Giriş Tarihi: 29.04.2022 12:39 Güncelleme Tarihi: 29.04.2022 12:39

Disney Studios, CinemaCon sunumunun bir parçası olarak, toplamda dört film olarak planlanan "Avatar" devam filmlerinden ilkinin adının "Avatar: The Way of Water" olacağını ve filmin 16 Aralık 2022'de vizyona gireceğini onayladı.

CinemaCon etkinliğine katılan şanslı izleyicilere 3 boyutlu gözlükler verilerek kısa bir fragman izletildi. Avatar: The Way of Water, Jake, Neytiri ve çocuklarının olduğu Sully ailesinin hikayesini ve onları bekleyen mücadeleyi konu alacak.

Fragmanda Sam Worthington'ın canlandırdığı Jake karakterinin "Tek bir şey biliyorum. O da nereye gidersek gidelim, bu aile bizim kalemiz olacak" dediği paylaşıldı.

Bu özel fragmanın 6 Mayıs tarihinde vizyona girecek yeni Marvel filmi 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' (Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında) öncesinde tüm sinemalarda gösterilmesi bekleniyor.

Sinema tarihinin en yüksek gişe rakamına sahip olan Avatar'ı 2019 yılında vizyona giren Marvel filmi Avenger: Endgame tahtından etmişti. Avatar'ın yönetmeni James Cameron hem Avatar'ı hem de 2. sıradaki Titanik'i geçen Avengers: Endgame'i tebrik etmişti.

Ancak Çin'in Avatar'ı yeniden vizyona sokmasıyla film, Avengers'ı geçerek 1. sıraya yeniden oturdu. Avenger: Endgame en çok hasılat yapan filmler listesinde 2. sırada iken Titanik 3. sırada yer alıyor.

BİZE ULAŞIN