Live Action Pamuk Prenses'in Başrolü Rachel Zegler Oldu

Disney tarafından live-action (canlı aksiyon) formatta çekilen yeni Pamuk Prenses (Snow White) filminin başrolü Rachel Zegler oldu.

Giriş Tarihi: 23.06.2021 10:03

En yeni Disney prensesi Rachel Zegler ile tanışın. Rachel Zegler, Disney'in yeniden çekeceği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının film uyarlamasının başrolünü kaptı.

Kaynakların Deadline'a verdiği demeçte, seçmelerinin başlaması etkileyiciydi, ancak Steven Spielberg'ün yeni filmi West Side Story'nin yıldızı Rachel Zegler "Maria" olarak ilk görüntüleri rolü üstlenmesine yardımcı oldu.

Yönetmen Marc Webb "Rachel'in olağanüstü ses yetenekleri, yeteneklerinin sadece başlangıcı. Gücü, zekası ve iyimserliği, bu klasik Disney masalındaki sevinci yeniden keşfetmenin ayrılmaz bir parçası olacak." dedi.

Live-action film Disney'in 1937'de Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'in ilk gösterimini yapmasından 84 yıldan fazla bir süre sonra geliyor.

Henüz bir gösterim tarihi yok ancak Deadline, çekimlerin 2022'de başlayacağını bildirdi. Marc Platt (La La Land, Cruella) yapımcılığını üstlenirken, Marc Webb (The Amazing Spider-Man, 500 Days of Summer) yönetmen koltuğunu oturuyor.

BİZE ULAŞIN