Sadece arkadaşlar!

Brad Pitt ve Jennifer Aniston, eski çiftin yakın arkadaşı Melissa Etheridge'e göre birbirlerine kopmaz bir bağ ile bağlılar.

Giriş Tarihi: 08.04.2020 10:04 Güncelleme Tarihi: 08.04.2020 10:11

Ocak 2020'de gerçekleşen 26. Ekran Oyuncuları Birliği (SAG) Ödül Töreni'nde Aniston ve Pitt arasındaki yakınlık, çiftin yeniden bir araya geleceğine yönelik tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu tartışmaya çifti uzun yıllardır tanıyan hatta düğünlerinde sahne alan ABD'li şarkıcı, gitarist ve söz yazarı Melisa Etheridge de katıldı. Etheridge, şovu sırasında sosyal medyada kendisine yöneltilen soru üzerine çift hakkında görüşlerini paylaşarak şöyle dedi:

"Bu konuya değinmeden performansımı tamamlayabileceğimi umuyordum. Brad ve Jen'i onlar çiftken tanıdım ve sevdim, çok güzellerdi. Her zaman arkadaş olarak kalacaklarına inanıyorum, çünkü her şeyi atlatabilecek, üstesinden gelebilecek iki çok özel insan. Umarım dostlukları uzun yıllar devam eder."

Çiftin SAG Töreni'ndeki tatlı, çapkın anları viral olmasına rağmen her iki oyuncu da sadece arkadaş olduklarını defalarca doğruladılar. Aralarında herhangi bir romantizm de yeniden canlanmayacak gibi gözüküyor.

BİZE ULAŞIN