Toy Story: Keanu Reeves sürprizi

Oyuncak Hikayesi 4'ün kadrosunda sürpriz bir şekilde yer alan Keanu Reeves, "Karaktere bir miktar kendi yorumumu katmama izin verdiler" dedi.

Giriş Tarihi: 18.12.2018 11:20
Toy Story (Oyuncak Hikayesi) serisinde Buzz Lightyear karakterine sesiyle hayat veren Tim Allen, geçtiğimiz ay katıldığı bir televizyon programında Oyuncak Hikayesi 4'ün seslendirme kadrosunda sürpriz bir ismin yer alacağını açıklamıştı. Oyuncak Hikayesi'nin yeni seslendirmecisini takdim edelim: Keanu Reeves!

Keanu Reeves, Oyuncak Hikayesi'nde canlandıracağı karakteri hakkında açıklamalarda bulundu. Reeves: "Beklemediğim bir anda Pixar'dan telefon geldi. Karakteri bana anlattılar ve bir süre konuştuk. Karaktere bir miktar kendi yorumumu katmama izin verdiler. Şimdiye kadar dört kayıt seansı tamamladık ve oldukça keyifliydi." Ayrıca, Oyuncak Hikayesi serisinin dördüncü filminde seslendirme kadrosu birçok yıldıza ev sahipliği yapıyor. Kadroda; Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Kristen Schaal, Bonnie Hunt, Tony Hale, Keegan-Michael Key ve Jordan Peele gibi isimler yer alıyor.
BİZE ULAŞIN