Ölümsüz bir karakter: Dr. Strange

Son dönemde beyaz perdenin en popüler filmi Avengers: Infinity War'da birçok karakterin ölümünden sonra Avengers 4'te hangi karakterleri izleyeceğimizi merak ediyoruz.

Giriş Tarihi: 27.07.2018 11:58

Bu yılın başından itibaren gündemden düşmeyen Marvel, tüm başarılı yapımlarına rağmen Infinity War ile adından daha fazla söz ettirdi. Filmin başından sonuna ölümle yüzleşen kahramanlar yüzünden izleyiciler fazlasıyla gergin dakikalar yaşadı.

Kötü adamımız Thanos'un felaketiyle birlikte süper kahramanların ölümle yüzleşmeden hemen önce yüz ifadelerinden ölümü hissettikleri anlayabiliyorduk. Tüm ipuçlarına dayanarak, süper kahramanların yok oluşları hakkındaki şüphelerle Avengers 4 kadrosunu tahmin etmeye çalışıyoruz.

İddiaya göre filmde kahramanların ölümü hissettikleri ifadeleri gösterilirken sadece Doctor Strange'in ifadesine tanık olamadık. Dr. Strange, yok olmadan hemen önce astral forma geçiş yapmış olabilir. Dr. Strange ve kuantum aleminden kurtarılan Ant-Man, 14 milyon alternatifi olan evrenler arasından Thanos'un kazanamadığı dünyada kadroya yeniden dahil olabilir. Sahiden olabilir mi?

BİZE ULAŞIN