Brad Pitt 2019’da aşka hazır

Oscar sonrası düzenlenen bir partiye katılan Brad Pitt, asansörde karşılaştığı oyuncu ve komedyen Tiffany Haddish’ten, ilişki için bir yıl beklemesini istedi. Haddish ile Pitt arasında geçen ilişki diyaloğunun espri mi gerçek mi olduğu henüz bilinmiyor.

Giriş Tarihi: 07.03.2018 15:20 Güncelleme Tarihi: 07.03.2018 16:48

ABD'li oyuncu ve komedyen Tiffany Haddish, katıldığı bir TV programında, Brad Pitt'le aralarında geçen asansör diyaloğunu anlattı.

Oscar Ödül Töreni'ne katılmayan ancak sürpriz bir şekilde Oscar sonrası düzenlenen bir partide görülen Brad Pitt, Haddish'e 2019'a kadar beklemesini söyledi. Angelina Jolie'den ayrıldıktan sonra henüz kimseyle birliktelik yaşamadığı bilinen 54 yaşındaki aktör ile asansörde karşılaştıklarını söyleyen 38 yaşındaki Haddish, programdaki esprili konuşmasında, "(Brad) bir yıl beklememizi söyledi. Eğer bir yıl sonra hem o hem ben hala yalnızsak birlikte olacağız." dedi.

Haddish, "Onun yedi çocuğu var. Bu kadar çok çocuğu olan bir adamla bir anlaşma yapabilir miyim bilmiyorum." dedi. Program sunucusu, Brad Pitt'in kendisinden neden bir yıl beklemesini istediğini sorduğunda Haddish, "Bilmiyorum. Bir yıl beklememi istedi." dedi.

Angelina Jolie ile altı çocuğu olan Brad Pitt, 2016 yılındaki ayrılıklarından bu yana fazla göz önünde bulunmuyor. Zamanını heykel yaparak, Frank Ocean dinleyerek ve terapiye giderek geçirdiği biliniyor.

BİZE ULAŞIN