Teknoloji ve Lüksü Bir Araya Getiren Rezidanslar, Bodrum’da Tanıtıldı

Lüks gayrimenkul geliştirme şirketi Binghatti ve mücevher markası Jacob & Co. iş birliğinden doğan Burj Binghatti Jacob & Co. Residences ve Bugatti Residences by Binghatti isimli projeler Mandarin Oriental Bodrum’da düzenlenen davette tanıtıldı.

Giriş Tarihi: 07.09.2023 11:36 Güncelleme Tarihi: 08.09.2023 14:24

Teknoloji ve lüksü birleştirerek geliştirdiği projeleri ile öne çıkan dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Binghatti, Fransa merkezli lüks otomobil markası Bugatti ile New York merkezli lüks mücevher markası Jacob & Co. ile işbirliğinden doğan Bugatti Residences by Binghatti ve Burj Binghatti Jacob & Co. Residence projelerini geçtiğimiz dünlerde Şamdan Plus'ın düzenlediği şık davet ile Mandarin Oriental Bodrum'da Türkiye'deki yatırımcılara tanıttı.

Davete katılan konuklar, dünyanın en yüksek rezidansı rekorunu kıracağı düşünülen Hyper-Tower Burj Binghatti Jacob & Co. Residences hakkında detaylı bilgi edindi. Binghatti'nin, bir mücevher ve saat markası Jacob & Co. ile tasarım ortaklığından doğan lüks rezidans, ışıltılı dış cephesi ve taç şeklinde dizayn edilen logosuyla şimdiden Dubai'nin taç mücevheri olarak nitelendiriliyor.

Davette tanıtılan diğer proje Bugatti Residences by Binghatti, Dubai'de bulunan Business Bay bölgesinde yer alıyor. Lüks otomobil markası Bugatti'nin şıklığını taşıyan rezidanslar, markanın ikonik yorumunu ve yenilikçi tavrını ortaya koyuyor.

BİZE ULAŞIN