Ubisoft ve Bungie’den Avustralya’ya destek!

Ünlü oyun geliştirici firmaları Ubisoft ve Bungie’den takdir edilecek bir destek geldi. Avustralya yangını herkesin yüreğini sağlarken yangınzedeler için destek sürüyor. Ubisoft ve Bungie de yardım desteğinde bulundu.

Giriş Tarihi: 13.01.2020 17:57 Güncelleme Tarihi: 13.01.2020 17:57

Kontrol altına alınamayan Avustralya yangını orada yaşayanlara büyük zararlar vermeye devam ediyor. Destekte bulunabilmek için yapılan bağışlar büyük paya sahip. Bunun üzerine Ubisoft ve Bungie'den de önemli açıklamalar geldi.

Ubisoft Australia resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Avustralya Kızıl Haç Afet ve Kurtarma Fonu'na 30 bin dolar bağışta bulunduklarını duyurdu. Ayrıca oyun içerisine de bağış toplama butonunun yer alması için talep bulunduklarını da belirtti.



Bungie firması ise vahşi yaşamı koruma derneği WIRES ve NSW Kırsal Yangın Hizmeti'ne yardım edeceğini açıkladı. Aynı zamanda 16 Ocak-18 Şubat tarihleri arasında bağış için tişört satacaklarını ve elde edilecek olan tüm gelirin bu iki kuruma gönderileceği belirtildi. Tşörtlerin tasarımı henüz belli olmasa da üzerinde "Destiny 2 'Star Light, Star Bright'" yazması planlanıyor. Bungie Store ve Bungie Store EU üzerinden ön sipariş alınmaya başlandı.

Eylül ayından bu yana devam eden ve milyonca hayvanın hayatını kaybetmesine sebep olan Avustralya Yangını için The Universim'in yaratıcısı Crytivo, çevrimiçi mağazasının iki aylık gelirini ve Steam gelirinin yüzde 30'unu yangından zarar gören evlerin yeniden inşası, itfaiyeye destek ve çevresel temizleme faaliyetlerine destek için bağışlayacağını ilan etmişti.

BİZE ULAŞIN