Kirpiklerde 3D kalitesi

Evet son zamanların oldukça popüler konusu “İpek Kirpik” şimdi bir de 3D si var. “3D İpek Kirpik” son çıkan kirpik yöntemi. Dekolte Plus’tan Güzellik Uzmanı Ahu Karaduman uygulamayı anlattı.

Giriş Tarihi: 21.06.2016 17:28 Güncelleme Tarihi: 21.06.2016 17:29
Nasıl uygulanıyor?

Kendi kirpiğinizin inceliğinde, hatta daha da ince olan bu kirpikler 3 lü bir şekilde uygulama yapılırken birleştirilip, kendi kirpiğinize tek tek güzelce montajlanıyor. Neredeyse her bir kirpiğinize bu işlem yapılıyor, sabır ve emek isteyen ciddi bir profesyonellik isteyen bir iş. Uygulama ne kadar sağlıklı yapılırsa, çıkan sonuç o kadar başarılı. Yani işinin ehli kişilerde yaptırılması şiddetle tavsiye edilir. İlk uygulama yaklaşık 1-1,5 saat sürüyor. En güzeli 1-1,5 saat aynaya bakmak yok. Bittiğinde ise aynaya baktığınızda güzel bir sürpriz size bekliyor... Uzamış kirpikleriniz ve siz yeni bir hayata merhaba diyorsunuz.

Kirpik Kalitesi, uzunluğu, rengi nasıl olmalı?

Uygulama yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken önemli bir konu. Takılan kirpiklerin , kullanılan yapıştırıcının kaliteli ve güvenilir olması. Uygulamanın diğer bir güzel özelliği ise kişiye özel kirpik boyları kirpik renkleri ve kirpiğin inceliği seçiliyor. Taşlı kirpikler bile var, süsü sevenler için...Çok açık renk kirpikleriniz var teniniz çok açık ise dilerseniz size kahverengi kirpikler ile uygulama yapılabiliyor. Uzun lafın kısası kişiye göre seçilen kirpikler ile kişiye göre bir uygulama yöntemi..

BİZE ULAŞIN