Protein Tozu Porsche Cayman GT4

Hız kesmeden genişlemeye devam eden Porsche ailesinin yeni üyesi Cayman GT4, geniş hava girişlerinin desteklediği kaslı yapısıyla rakiplerine meydan okuyor.

Giriş Tarihi: 21.04.2015 11:11 Güncelleme Tarihi: 21.04.2015 11:15

Cayman modeline oranla ağırlık merkezi 30mm daha aşağı çekilerek hazırlanan GT4 sadece görünümüyle değil, performans verileriyle de iddiasını ortaya koyuyor. 385 beygirlik 3,8 litre güç ünitesiyle yol alan araç 0-100 km/s hızlanmasını 4,4 saniyede tamamlıyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip aracın vites kolu direksiyona oldukça yakın konumlandırılarak seri kullanımı seven sürücülere gönderme yapılmış.

Ön ve yan hava girişleriyle sporcu yapısını vurgulayan aracın çift spoiler taşıması da önemli ayrıntılardan. İç tasarımda her zamanki müthiş bir şıklık yakalayan Porsche tasarımcıları deri ve alcantara bileşiminden oluşturulan döşemelere standart donanımda yer vermiş. Almanya'da yaklaşık 86 bin avrodan başlayan etiketlere sahip Porsche Cayman GT4, Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak ve Mart ayı sonundan itibaren satışa sunuldu. Türkiye satış fiyatı ve tarihi ise henüz belli değil.

Hazırlayan: Onur Akçay

BİZE ULAŞIN