Apple ilk yüzen mağazasını Singapur’da açıyor

Apple dikkat çeken, estetik açısından oldukça iyi tasarımlarla ülkelerdeki yerini alan mağazalara bir yenisi daha ekleniyor. Apple, ilk yüzen mağazasını Singapur’da açıyor.

Giriş Tarihi: 26.08.2020 11:38

Apple'ın şirket olarak ürettiği cihazların yanında bir de fiziksel mağazaları dikkat çekiyor. Dünya'nın dört bir yanında yer alan Apple Mağazaları dikkat çeken tasarım hatlarına sahip. Estetik açısından oldukça iyi tasarımlarla ülkelerdeki yerini alan mağazalara bir yenisi daha ekleniyor. Apple, ilk yüzen mağazasını Singapur'da açıyor.


Apple daha önce kubbe biçiminde ve denizin üzerinde yüzen bir mağazaya sahip değildi. Bu tarz bir Apple Mağazasının açılacağını doğrulayan kaynaklar, ne zaman açılacağına dair bir fikir beyan etmese de yakında açılacağını söylüyorlar.

Ortaya çıktığı kadarıyla tasarım Avalon adlı bir gece klübünün tasarımıyla benziyor. Apple, gündüzleri Singapur'un silüetini yansıtacak ve söylenene göre geceleri bir fener gibi parlayacak bunun nedeni ise cam panellerle bu mağazayı inşa edecek olması.

Söz konusu kubbe tasarımındaki Apple Mağazası, Singapur'daki üçüncü Apple mağazası olarak yerini alacak. Şirket, geçen yılın temmuz ayında Jewel Changi Havalimanı'nda ikinci mağazasının açılışını yapmıştı. İlk mağazasını ise 2017 yılında Knightsbridge Mall'da açmıştı.

Biliyorsunuz fiziksel mağazaların açılışı hala yavaştan alınsa da yine de bu ilginç yüzen mağaza oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Apple her şeye rağmen önemli oranda kâr etmeyi başardı ve diğer pek çok şirketi geride bıraktı.

BİZE ULAŞIN