Baby Yoda corona virüsünden olumsuz etkilendi!

Çin’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına almaya başlayan corona virüsü korkutmaya devam ediyor. Pek çok marka, defileler vs. corona virüsünden olumsuz yönde etkileniyor. Bunlardan biri de Bebek Yoda (Baby Yoda) oyuncakları oldu.

Giriş Tarihi: 05.03.2020 15:10 Güncelleme Tarihi: 05.03.2020 15:14

Star Wars sevenleri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Star Wars dizisi The Mandalorian'da gösterilen Bebek Yoda'sı ön sipariş ile satışa sunulmuşken corona virüsünden olumsuz yönde etkilendi. Başka pek çok oyuncak firmaları da diğer sektörler gibi virüs salgınından nasibini alıyor.

BABY YODA SATIŞA ÇIKMADI

Star Wars hayranları Baby Yoda oyuncaklarını merakla bekliyordu. Corona virüsü oyuncakların üretiminde aksaklıklara neden oldu. CNN Business'in haberine göre, oyuncak üreticisi Hasbro, Çin'deki karantina ve seyahat kısıtlaması nedeniyle işçilerin Bebek Yoda oyuncağı üretimi yapamadıklarını açıkladı. Bebek sesi çıkaran oyuncak 59.99'dan ön siparişle satılmaya başlanmıştı. Bu ay itibariyle satışa açılması bekleniyordu ama olmadı. Corona virüsünün tehlikesinden dolayı Baby Yoda'nın hem stoklarında hem de satışında sorunlar ve azalmaların olacağı öngörülüyor.

BİZE ULAŞIN