Overwatch’ta 2020 Yeni Ay etkinliği başlıyor!

Sevilen nişancı oyunlarından biri olan Overwatch’e yenilikler geliyor. Oyunseverleri ve Overwatch hayranlarını mutlu eden bir etkinlik haberi geldi. 2020 Yeni Ay etkinliği kapsamında Overwatch oyuncularını heyecanlandıran özellikler eklendi.

Giriş Tarihi: 23.01.2020 13:24 Güncelleme Tarihi: 23.01.2020 13:31

Oyun konsollerinde sıkça tercih edilen popüler oyunlardan biri olan Overwatch'de 2020 Yeni Ay Yılı etkinliği kapsamında Fare Yılı başlıyor. Bu vesileyle oyuna giren kullanıcılara yeni görevler, hediyeler ve ödüller verecek.

Çok sevilen ve daha önce kullanılan "Bayrağı Kap" etkinliği Arcede modunda aktif edildi. Böylece daha heyecanlı kapışmalar yaşanacak. Buna benzer bir başka özellik olan Bayrağa Hücum (Capture The Flag Blitz) biraz daha değişik özellikler içeriyor. Uzatmalara kalan oyunlarda rastlanılacak olan bayraklar birbirine daha yakın durumda olsa da bu kez 3 yerine 6 bayrak toplanması gerekecek ve oyuncuları terletecek gibi görünüyor.

OVERWATCH FARE YILI ÖDÜLLERİ

En çok heyecanlandıran haberlerden biri de haftalık görevlerin eklenmesi. 9 oyun kazandığınızda birbirinden güzel ödülleri de hak etme şansı elde etmiş oluyorsunuz. Bu ödüller birinci hafta: Keşiş Doomfist (Epik), ikinci hafta Kadim Çin Bronzu Winston (Epik) ve üçünc hafta Kâğıt Sanatı Wrecking Ball (Epik) olarak belirlendi. Ayrıca farklı eşyalar edinme fırsatı da olacak. Sınırlı süre için geçerli olacak bu özellikleri yakalamak isteyenlerin 16 Ocak-6 Şubat tarihleri aralığında Overwatch'e giriş yaparak oyun oynamaları gerekiyor.

Blizzard Türkiye'nin Overwatch Fare yılı kapsamında diğer bir sevindirici haberi ise yeni eşyaların koleksiyona eklenmesi oluyor. 4 efsane ve 3 epik olmak üzere kostümler eklendi. Ayrıca simgeler, spreyler ve ifadeler de yenilikler arasında görülecek.

BİZE ULAŞIN