PlayStation Plus Ocak ayı ücretsiz oyunları

Oyuncuların vazgeçilmezi, popüler oyun konsollarından biri olan PlayStation birbirinden etkileyici oyun deneyimlerini kullanıcılarına yaşatmaya devam ediyor. Abonelik sistemi gerektiren PlayStation Plus üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek oyunlar belli oldu.

Giriş Tarihi: 17.01.2020 10:11 Güncelleme Tarihi: 17.01.2020 10:23

PlayStation Plus sistemine abone olmak şartıyla her ay farklı iki oyunu ücretsiz indirme şartı elde ediyorsunuz. Ocak ayı için PlayStation Plus ücretsiz oyunları açıklandı. Siz de bu listede neler olduğunu merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz. Her iki oyunu da 3 Şubat tarihine kadar ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION

Bu koleksiyonun içerisinde PlayStation 3 oyunları olan Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake's Deception da yer alıyor. Aksiyon ve macera oyunlarını sevenlere hitap ediyor. Hazineleri bulmak için kendi karakterinizin ve dostlarınızın canını tehlikeye atıyorsunuz. Oyunda kullanılan karakterler ve grafikler gerçeklikten farksız bir şekilde görülüyor ve sizi içine çekere büyülüyor. Uncharted: Drake's Fortune oyununda yolunuz Güney Afrika'ya düşüyor ve buradaki kayıp bir hazineyi bulmaya çalışıyorsunuz. Uncharted 2: Among Thieves ise Nepal'da geçiyor ve bu kez hazine değil Shambhala isimli kayıp bir şehri aramaya başlıyorsunuz. İlk olarak bir tren kazasından kurtularak oyuna başlıyorsunuz, etrafınızdaki karlı dağlar dikkat çekiyor. Uncharted 3: Drake's Deception film tadında bir nişancı oyunu. Farklı farklı ülkelere gidiyorsunuz ve farklı güçteki silahlarınız dikkat çekiyor.



GOAT SIMULATOR

Aksiyon içerikli video oyunlarını sevenler için güzel bir tercihtir. Bir keçiyi yönettiğiniz bu Goat Simulator oyununda sadece etrafı yakıp yıkarak puanlar kazanıyorsunuz. Pencereden kovalara kafa attığınızda puanlar kazanıyorsunuz. Etrafınızdaki araçlara dikkat etmeniz büyük önem taşıyor. Her ne kadar eğlenceli bir oyun da olsa bu arabaların size çarpması ya da altında kalmanız yenilmenize neden oluyor. Tam bir stres atma oyunu diyebileceğimiz Goat Simulator küçük bir kasaba da geçiyor. Dili dışarıda gezen bir keçi olmasının tabii ki sebebi var. Diline yapıştırdığı nesneleri yanında kolayca taşıyabiliyor. Sıkıldığında ya da istemediğinde ise dilinden kolayca atabiliyor. Oyunda size verilen görevleri yaparak daha iyi sonuçlara da ulaşmış oluyorsunuz.

BİZE ULAŞIN