Call of Duty: Mobile yeni sezon hazır!

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Call of Duty: Mobile popüler oyunlar arasında yer alıyor. Mobile olarak oynanabildiği için her an her yerde ulaşılabilir durumda. Oyuncuları sevindiren yeni sezon haberi Call of Duty: Mobile’dan geldi.

Giriş Tarihi: 17.01.2020 13:28

Call of Duty: Mobile yeni sezon güncellemesiyle birlikte büyük bir merak ve heyecan yarattı. Oyun severlerin merakla beklediği Call of Duty: Mobile üçüncü sezon güncellemesinde hangi değişiklikler yer alıyor. İşte detaylar…

CALL OF DUTY: MOBILE ÜÇÜNCÜ SEZONDA HANGİ YENİLİKLER VAR?

Yeni sezonla birlikte yeni haritalar da devreye girdi. İlk etapta Scrapyard haritası dahil olurken sezon içerisinde yeni haritaların da eklenmesi bekleniyor. 20 kişilik karşılaşmalarla "Battle Royale" modu eklendi, böylece oyun daha rekabet içerikli ve keyifli hale gelmiş oldu. Battle Pass sezonunun başlamasıyla birlikte yeni ödüller de ortaya çıkacak. Ödüllerin farklılaşmasının yanı sıra sıralamalarda da değişiklik yapıldı. Çok oyunculu modlarda güzel bir değişiklik yapıldı ve "Hızlı Ateş" modu eklendi, böylece rakiplerinizi alt etmeniz daha kolay olacak. Aynı ekipmanlardan sıkılanlar için de güzel bir haber geldi, artık oyunda Python kamuflaj setleri ve Black Ops II ekipmanları olacak.



Battle Royale modunun haritasında değişiklikler yapılırken, yeni oyuncu sınıfı da devreye girdi. "H.I.V.E" yeni oyuncu operatör yeteneği ve XS1 Goliath isimli yeni skor artırma yeteneği Call of Duty: Mobile oyununa dahil edildi. Call of Duty hesabı ile oyuna bağlanabilirken aynı zamanda oyunda silah geliştirmeleri, oynama ve arayüz konusunda da düzenlemeler yapıldı. Call of Duty: Mobile hayranlarının bu yeni sezonda daha eğlenerek oyun oynayacakları bekleniyor.

BİZE ULAŞIN