2018'in en iyi android oyunları

Kullanıcıların çok sevdiği 2018 yılının en iyi android oyunlarını haberimizde derledik.

Giriş Tarihi: 22.01.2019 19:26 Güncelleme Tarihi: 22.01.2019 19:26

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle telefonlar da hayatımla daha iç içe olmaya başladı. Telefondan oyun oynamayı sevenler belli başlı bazı android oyunlarını ayrı bir yerde tutuyor. Google tarafından da 2018 yılının en iyi 6 android oyunu açıklandı. İşte isimleri ve hakkındaki bilgiler…

PUBG Mobile

Sürükleyici oyunlardan biri olan PUBG Mobile, android kullanıcılarının favorilerinden biri… Uçağın bir adaya 100 kişiyi bırakmasıyla başlayan oyun, hayatta kalma mücadelesini içeriyor. Takım halinde ya da bireysel olarak yarışan kişilerden sadece bir birinci çıkıyor.



Candy Crush Friends Saga

Bir tür şeker eşleştirme oyunu olan Candy Crush Friends Saga, özellikle bulmaca severlerin tercih ettiği oyunlardan biri. 3B karakterler ve tatlı şekerlerin yer aldığı oyunda şeker krallığına dağılan arkadaşları bulmak gerekiyor. Büyük küçük herkesin çok sevdiği android oyunlarındandır.



Dream Walker

Bir çeşit bulmaca oyunu olan Dream Walker, fantastik bir dünyanın içerisinde geçiyor. Uyurgezer bir kızın kontrolü oyuncunun elinde oluyor ve yıldızları toplayarak yeni bölümleri açıyor. Koşu oyunu olan Dream Walker'da reflekslerin güçlü olup olmaması büyük önem taşıyor.



Faraway 3

Kaçış oyunu olan Faraway 3, bulmaca çözme becerisi yüksek olanlar için ideal oyunlardan biri. İpuçlarını çözerek kapıları açmak yeni bölümlere geçmenizi sağlıyor. 3D kalitesinde olan android oyunu özellikle erkeklerin favorilerinden.



Orbia

Tıklatarak stresi de alıp rahatlatan oyunlardan biri diyebiliriz. Sahip olduğunuz Furby'i fırlatma, boşluğu yakalama gibi görevler bulunuyor. Odaklanmanın oldukça önem taşıdığı Orbia oyununda her çembere giriş ve ekrana dokunuş kredi kazandırıyor. Bu kredilerle Furby'inizin görünümünü değiştirebiliyorsunuz.



The Sims Mobil

Sims'iniz sizin insanınız, ona farklı görünüşler verebilir ve sosyalleştirebilirsiniz. Yemek yemek, kıyafet giyinmek, TV izlemek vs. daha pek çok aktiviteyi yaptırabilirsiniz. Diğer simsler ile sosyal ilişkiler kurabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN