Şampiyonalara İthafen Louis Vuitton Kupa Sandıkları

Giriş Tarihi: 04.07.2022 09:57

''Benim için önemli olan tek sonuç birinciliktir.'' Max Verstappen

Zafer Louis Vuitton ile seyahat ediyor: Maison, otuz yılı aşkın bir süredir benzersiz atletik başarıların yanında durup, dünyadaki en tanınmış kupalardan bir kısmı için özel sandıklar yaratıyor. Louis Vuitton kraliyet ve yazarlar, kaşifler ve aktörler gibi çeşitli dallardan efsaneler ile 160 yıllık ilişkisini sürdürerek ikonik uluslararası spor etkinliklerinin kupalarına ev sahipliği yapıyor.

Louis Vuitton'un mirası efsanevi başarıların ve becerilerin tekil bir hikayesi, alanında öncü sporcularla paylaşılan bir miras- denizciler ve oyuncular- tenisçiler ve futbol yıldızları, rugby kahramanları ve Hall of Fame basketbol oyuncuları, Vuitton gibi hafıza yapma sanatını tanımlıyor.

Louis Vuitton'un Fransa, Asnières kentindeki deneyimli artizanlar tarafından elde tasarlanan her kupa sandığı, sporun kendisinde ilhamla zanaatkarlık sanatının enfes bir kanıtını oluşturuyor. Örneğin, Fransa Açık'ın galip gelenleri için yapılan sandıklar, Roland Garros'un kil yüzeyini çağrıştıran terakota bir iç yüzüne sahipken, ön yüzünde yer alan bir tenis kortunun çizgilerini anımsatan bir ''V'' son dokunuşu ekliyor.

Geleceğe bakarken geçmişi kucaklamak her tasarımın ayırt edici özelliği olmaya devam ediyor. Dünyanın en popüler çok oyunculu video oyunu League of Legends şampiyonu için tasarlanmış özel yapım kupa sandığı gibi. Geleneksel beceri ve ultra modern yüksek teknoloji unsurlarını birleştiren benzersiz sandık, beş ultra güçlü LED ile vurgulanıyor.

Louis Vuitton Epi deri veya Monogram Kanvas, Damalı Grafit veya tamamen farklı bir tasarımla türünün tek örneği olan sandıklar içerisinde sergilenen ödüllerin gümüşleri ve altınları tarihin en iyi sporcularına sunuldukça parıldıyor.

BİZE ULAŞIN