The North Face, Çağdaş Sanatçı Kaws İle İş Birliği Yapıyor

The North Face, dağ performansı ile stil arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmayı amaçlayan çağdaş sanatçı Kaws ile işbirliğini duyurdu.

Giriş Tarihi: 10.01.2022 17:03

17 Şubat'tan itibaren satışa sunulacak olan North Face XX Kaws koleksiyonu, Kaws'ın tasavvur ettiği, markanın teknik ve imza stillerini bir tuval gibi kullanarak hayata geçirdiği "çizgilerin dışında" bir dünyayı gözler önüne seriyor.

Kaws, koleksiyonun tamamında algı ve görünürlük temasıyla oynuyor, kendine özgü göz alıcı, soyut desenleri ve parlak renk paletini yumuşak aksesuar ve valizlerin yanı sıra erkek, kadın ve genç dış giyim ve giyim ürünlerine uyguluyor.

Kaws makyajı yapılan popüler The North Face stilleri arasında Retro 1996 Nuptse Jacket ve onun Freeride yüksek performanslı katmanları ve kar için tasarlanmış dış giyim stilleri, Freeride Bib, Freeride Fleece ve Freeride Jacket yer alıyor.

İşbirliği hakkında yorum yapan Kaws, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "The North Face ikonik silüetlerine her zaman hayran kaldım onları yıllardır kış rotasyonumda bulundurdum. Paltolarındaki blokaj, dikiş ve detaylar, bir tabloyu yapılandırma şeklime gerçekten katkıda bulundu, bu yüzden ortak koleksiyonumuzdaki giysilere boş bir tuval gibi davrandım. Ve onların kapsamlı renk ve malzeme arşivlerini yeni bir boya seti gibi keşfetmekten keyif aldım."

BİZE ULAŞIN