Desa'da bir ilk daha

Tüm dünyada e-ticaretin yeni trendi kabul edilen Live Shopping (Canlı Alışveriş) DESA’da ilk kez gerçekleştirildi. 21 Aralık yılın en uzun gecesinde, ünlü influencer Rüya Büyüktetik, canlı yayında DESA takipçilerine yılbaşı alışverişi için hediye ve yılbaşı gecesi kombin önerilerinde bulundu.

Giriş Tarihi: 06.01.2022 16:14

Rüya Büyüktetik'in Nişantaşı mağazasında, www.desa.com.tr adresi ve Desa İOS ve Android mobil uygulamaları üzerinden yaptığı canlı yayına çok sayıda takipçi katıldı. Yılın en uzun gecesine özel uygulanan indirimleri değerlendiren katılımcılar, bu yepyeni deneyimi heyecanla takip ettiler. Yılbaşı alışverişi için hediye ve yılbaşı gecesi kombin önerilerini dinlerken, özel anlık indirimlerin ve sürprizlerin de ayrıcalığını yaşadılar.

Türkiye'de e-ticaretin öncü markalarından olan ve 100'e yakın mağazası, yurtdışında 25 ülkede 180 satış noktası bulunan DESA'nın e- ticaret satışları pandemi döneminde yüzde 200'lük bir büyüme göstermişti. Deri sektöründe lider konumunda olan DESA, "Live Shopping"i Türkiye'de ilk uygulayan markalardan biri oldu.

E-Ticaretteki yatırımlarına 2004 yılında başladıklarını belirten Burçak Çelet; "Herkes e-ticaret konusuna hayal gibi bakarken biz temellerimizi çok öncesinde atmıştık. Alt yapı yenilemelerine ve en yeni teknolojilerin sistemlerimize her daim dahil olmasına özen gösterirken Türkiye'de öncü olarak başladığımız bu alışveriş kanalını daha da geliştirip tüm satış platformlarımıza katkı sağlayacak bir konuma getireceğiz" dedi.

BİZE ULAŞIN