Mükemmellikle zarafetin dengesi

Longines, sembolü haline gelen The Longines Master Collection serisinin yeni tasarımıyla saatçilikteki uzmanlığını bir kez daha kanıtlıyor. Longines için özel olarak geliştirilen yeni otomatik kurmalı mekanizma ile çalışan bu saatler, teknik mükemmellikle klasik zarafeti dengeliyor. Saatler ince estetiği ve Ay evreleri göstergesi ile hayranlık uyandırıyor.

Giriş Tarihi: 19.11.2021 13:42 Güncelleme Tarihi: 19.11.2021 13:58

Longines'in uzmanlığının bir sembolü olan The Longines Master Collection, markanın dünya çapındaki saygınlığına katkı sunan mükemmellik ve zarafet gibi değerleri kusursuz bir şekilde temsil ediyor. Özel bir mekanizmayla çalışan bu koleksiyon, 2005 yılında yaratıldığından beri yeni modeller ve sofistike özelliklerle zenginleşirken, markanın en önemli değerlerinden olan saatçilik geleneğini gözler önüne seriyor.

Longines'in sunduğu bu yeni modellerde, günü işaret eden bir ibrenin ucundaki rakamlı tarih halkası, saat altı yönünde ışıldayan Ay evreleri göstergesini çevreliyor. Saatin mekanizması, marka için özel olarak geliştirilen yeni L899 kalibre ile çalışıyor.

Longines, bu yeni saatte kullandığı şık kadranını zamana yenik düşmeyen tasarımıyla birleştirerek dingin ve ahenkli bir estetik yakalıyor.

The Longines Master Collection'ın 40 ve 42 mm'lik iki farklı boyutta tasarlanan yeni modelleri farklı kadran seçenekleri de sunuyor: siyah Barleycorn desenli renkli Roma rakamlı, gümüş Barleycorn desenli renkli rakamlı veya mavi gün ışığı renginde aplike indeksli.

40 mm'lik modellerin zarif bir yorumu olan pırlanta indeksli modeller de bulunuyor. The Longines Master Collection'ın yeni modelleri paslanmaz çelik kayış veya farklı kadran renkleriyle uyum sağlaması için siyah, kahverengi veya mavi renklerde kayışlarla sunuluyor.

BİZE ULAŞIN