Michael Kors, James Bond Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

Amerikan moda markası Michael Kors, 007 film serisi ve 25. James Bond filmi No Time To Die ile ilk ortaklığını duyurdu ve yaklaşan filmi kutlamak için sınırlı sayıda bir kapsül koleksiyonu piyasaya sürüyor.

Giriş Tarihi: 23.09.2021 15:15

Üç parçalı MKC x 007 kapsül koleksiyonunda Michael Kors Collection Bancroft el çantası, Naomie Harris'in oynadığı Moneypenny karakterinin çantası olarak 'No Time To Die'da taşırken görülebilir.

Bond Bancroft, James Bond filmi için özel olarak yaratıldı. Ayrıca, özel işbirliğini vurgulamak için iç kaplamada cilalı bir MKC x 007 plakasına sahiptir.

Ayrıca kapsül koleksiyonda, Bond Carryall ve bagaj renginde pamuklu kanvastan işlenmiş Bond Duffel bulunuyor. Özel bir MKC x 007 bagaj etiketi, bu seyahat gereksinimlerinin her ikisini de tamamlıyor.

Tasarımcı Michael Kors yaptığı açıklamada, "Jet set cazibesi, incelik, hız, enerji - bunların hepsi James Bond dünyasını düşündüğünüzde aklınıza gelen kelimelerdir. Ayrıca marka DNA'mızın merkezinde yer alıyorlar. Bu işbirliği gerçekten moda ve filmin mükemmel birleşimiydi." diye açıklıyor.

Kapsülü kutlamak için Michael Kors, Brando De Sica'nın yönettiği ve Harris'in başrolde olduğu kısa bir filmle izleyicileri 007 dünyasına taşıyor. Film, Milano sokaklarında heyecan verici bir teslimat yolculuğunu, çok gizli bir mesajı ve kutunun içinde ne olduğunu bulmak için yalnızca Moneypenny'nin çözebileceği gizemli bir paketi sergiliyor.

BİZE ULAŞIN