Milano Moda Haftası eylülde gerçekleşecek

Eylül ayında gerçekleştirilecek Milano Moda Haftası'nda dijital desteği yanında fiziksel gösteriler de olacak.

Giriş Tarihi: 02.07.2020 15:49

Milano Moda Haftası organizatörleri, etkinliğin bu Eylül ayında fiziksel anlamda devam edeceğini doğruladı. The Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), birkaç hafta içinde gerçekleşecek erkek şovları için dijital programı da duyurdu.

CNMI başkanı Carolo Capasa yaptığı açıklamada, "Dijital moda haftası sosyal uzaklığa ve dünya sağlık durumunun getirdiği seyahat zorluğuna bir yanıt olarak doğdu ancak aynı zamanda günümüzün karmaşıklıklarına da dinamik bir çözüm olmak istiyor." dedi.

İtalyan moda evi Etro, dijital olarak geliştirilmiş yeni sistemi benimseyerek hem SS21 Erkek hem de Pre SS21 Kadın koleksiyonlarını 15 Temmuz'da sınırlı sayıda misafire gösterecek. Bu daha sonra Milano'daki Four Seasons Hotel'den canlı olarak yayınlanacak.

Kean ve Veronica Etro, yaptığı açıklamada, "Moda koleksiyonunu ve Milano kentini olumlu bir mesajla desteklemek için koleksiyonları bir pist gösterisi ile sunmaya karar verdik. Dijitalin önemine değer veriyoruz ancak canlı etkileşimlerin hayati enerjisine de inanıyoruz." dedi.

BİZE ULAŞIN