Givenchy’nin yeni kreatif direktörü

Givenchy’nin yeni kreatif direktörü Clare Waight’ten sonra Matthew M. Williams oldu.

Giriş Tarihi: 16.06.2020 10:02 Güncelleme Tarihi: 16.06.2020 13:42

Givenchy'nin Clare Waight Keller'den boşalan kreatif direktörlüğü görevine Matthew M. Williams'ı getirildi. 1017 Alyx 9SM adında kendine ait bir moda markası bulunan Matthew M Williams, Fransız evinin yedinci tasarımcısı oldu.

Matthew M. Williams görevine 16 Haziran itibariyle başlıyor ve Ekim ayında Givenchy için ilk tasarımlarını sunması bekleniyor. Williams yaptığı açıklamada; "Givenchy'ye katılmaktan büyük onur duyuyorum. Moda evinin eşsiz duruşu ve zamansız aurası onu inkar edilemez bir ikon haline getiriyor. Atölye ve ekipleriyle birlikte çalışarak Givenchy'yi modernliğe ve kapsayıcılığa dayalı yeni bir döneme taşımak için sabırsızlanıyorum. Ömür boyu süren hayallerimi gerçekleştirme fırsatı verdikleri için LVMH grubuna minnettarım. Dünya için bu eşi benzeri görülmemiş zamanlarda, topluluğum ve meslektaşlarımla birlikte bir umut mesajı göndermek ve olumlu değişime katkıda bulunmak istiyorum." dedi.

Givenchy, Williams'ın kadın ve erkek koleksiyonları da dahil olmak üzere tüm yaratıcı sorumlulukları üstlendiğini belirtti. Givenchy, eski kreatif direktörü Clare Waight Keller ile nisan ayında yollarını ayırmıştı.

BİZE ULAŞIN