Gucci'den Corona Virüsle Mücadeleye Destek

İki crowdfunding kampanyasına toplam 2 milyon Euro bağışlayacağını açıklayan Gucci, tüm dünyaya salgınla mücadeleye destek çağrısında da bulundu.

Giriş Tarihi: 31.03.2020 17:52 Güncelleme Tarihi: 01.04.2020 15:34

Corona virüs salgınıyla mücadelede İtalyan Sivil Koruma Departmanı ve Covid-19 Dayanışma Müdahale Fonu adına yürütülen iki crowdfunding kampanyasını desteklemek için 2 milyon Euro bağışlayacağını açıklayan Gucci aynı zamanda tüm dünyaya yardım ve destek çağrısında bulundu.

Gucci'nin CEO'su Marco Bizzari ve Kreatif Direktörü Alessandro Michele'nin imzasının bulunduğu mektupta markanın özgürlük, eşitlik ve empati değerlerine vurgu yapılarak insanlığın bu krizi de yardımlaşarak aşabileceğinin altı çizildi.

Mektup da ayrıca "Bu salgın bizi beklenmedik bir göreve çağırıyor. Bu mektup salgından etkilenenlere yardım etmek için sağlık uzmanlarının, doktorların ve hemşirelerin kararlı bir şekilde ön saflarda çalışarak yürüttüğü bu özverili çalışmayı savunduğumuz bir çağrı niteliğinde. Birbirimizi destekleyerek ve aramızda en savunmasız olanlara yardım ederek, bu krizi aşabilir ve yükselebiliriz" ifadeleri kullanıldı.

BİZE ULAŞIN