Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonları

Sonbahar/Kış 2019 modasına yön veren tasarımlar, trend listesinde başı çeken parçalar ve moda haftasından görünümlerle sezonun nabzını tutuyoruz.

Giriş Tarihi: 14.11.2019 10:40

Tuğçe Kılınçlı


Boss - Dior Men - Alexander McQueen - Dunhill - Boss

UNISEX RENKLER
Takım elbiselerde alışkın olduğumuz gri, lacivert, siyah gibi klasik renkler yerine modern tonlar ve formlarla yaratılmış kombinler sezonun dikkat çeken trendlerinden. Alexander McQueen'in kan kırmızısı, Boss'un bebek mavisi ve Dior'un saten dokulu çift renkli takım elbisesi erkek gardıroplarında renk sınırlamasının olmadığının göstergeleri.



Versace - 2 Moncler 1952 - Ermenegildo Zegna - MSGM

DAĞCI MODU
Puffer montlar, militer tonlar, anorak ilhamlı lüks paltolar... Boss ve Versace'nin neon yorumlarından Prada'nın üniforma görünümüne ve Givenchy'nin takım elbiseyi tamamlayan yağmurluk esintili paltosuna, tüm seçenekler rahat, lüks ve maceracı ruhlara hitap eden bir gardırop sunuyor.



Neil Barret - Louis Vuitton - Paul Smith - Dunhill

NEO CEKETLER
Resmi ve ciddi bir görünümün olmazsa olmazı ceketler yeni sezonda kuralları biraz gevşetiyor. Uzayan etek boylarıyla paltoyu andırıyor, farklı renkte yaka detaylarıyla dikkat çekiyorlar. Paul Smith'in parlak kırmızısı, Balmain'in saten yakası ve Loewe'nin çift renkli yaka detayı, sezon trendinin podyumdaki başlıca habercileri arasında.



Celine - Versace - Burberry - Burberry - Berluti

RENKLİ YÜN PALTOLAR
Genelde kahve tonlarında görmeye alışkın olduğumuz yün paltolar sezonun geniş renk skalasından en çok yararlananlar arasında. Podyumlarda, Burberry'de takım elbise üzerine monokrom bir siluette, Versace'de neon yün trikolarla kombinlenmiş halde ya da Off-White'da çok renkli bir kemerle karşımıza çıkan bu dış giyim parçaları, Sonbahar/Kış 2019/20 sezonunda da gerçek birer gardırop demirbaşı.



Versace - Prada - Hermes - Loewe

PELUŞ DETAYLAR
Genelde kadın giyim defilelerinde gördüğümüz peluş, shearling ve tüylü dokular, Sonbahar/Kış 2019/20 erkek koleksiyonlarında da yerini aldı. Celine'in yakadan dizlere uzanan shearling detayı, Prada'nın mor peluş omuzları, Michael Kors Collection'ın kıvırcık yünü ve Versace'nin uçuşan turuncu tüyleri, trendin öne çıkan temsilcilerinden.



Louis Vuitton - Celine - Saint Laurent - Valentino - Prada

MAN IN BLACK
Celine'in oversize ceketleri, Saint Laurent'ın saten çizgili dokusu, Louis Vuitton'un daracık pantolon paçaları, Prada'nın baba ceketini andıran kalıpları... Formlar ve detaylar farklı olsa da markalar siyahta buluşuyor. Yeni sezonun klasik kombini: Jilet gibi beyaz gömlek, ultra ince kravat ve adeta couture terziliğiyle tasarlanmış siyah takım elbise. Bir stil ipucu olarak, klasik takımların uzun ceketlerle modernize edildiğini de ekleyelim.

BİZE ULAŞIN