LeBron James’ten Kobe Bryant’a veda!

Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, efsane Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesinin ardından Instagram'dan duygusal bir paylaşımda bulundu.

Giriş Tarihi: 28.01.2020 09:25

Efsane basketbolcu Kobe Bryant'ın trajik bir şekilde hayatını kaybettikten sonra bir diğer basketbol efsanesi LeBron James ilk kez açıklama yaptı. Philadelphia ile oynanan maçtan dönerken haberi uçakta alan ve apronda gözyaşlarına hakim olamayan James, Instagram'dan Kobe için veda yazısı paylaştı.

"Abim" diye söz ettiği Kobe'nin mirasını devam ettireceğini belirten LeBron James, şu ifadeleri kullandı;

"Hazır değilim ama işte başlıyorum. Defalarca bu satırları yazmayı denedim ama her seferinde ağlıyorum. Sadece seni, Gigi'yi, sahip olduğumuz dostluğu, bağı, kardeşliği düşünüyorum. Pazar sabahı Philly'den LA'ya gitmeden önce seninle son kez konuştum. Sesini son kez duyacağımı tahmin etmemiştim. Seni çok seviyorum, abim. Kalbim, Vanessa ve çocuklarınla olacak. Söz veriyorum, senin mirasını devam ettireceğim. Hepimiz için ve özellikle Lakers için çok şey ifade ediyorsun. Bu yük artık benim sırtımda ve devam ettirmek benim bir sorumluluğum. Cennetten beni izle ve bana güç ver. Söylemek istediğim çok şey var ama şu anda yapamıyorum, başaramıyorum. Tekrar buluşacağız kardeşim."

I'm Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn't think for one bit in a million years that would be the last conversation we'd have. WTF!! I'm heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I'll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it's my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There's so much more I want to say but just can't right now because I can't get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

LeBron James (@kingjames)'in paylaştığı bir gönderi (27 Oca, 2020, 6:43ös PST)

Geçtiğimiz günlerde NBA'de tüm zamanların en çok sayı atan oyuncuları listesinde Kobe Bryant'ı geçip 3. sıraya yerleşen LeBron James, maçın ardından efsanevi basketbolcuya övgü dolu sözler söylemiş ve Kobe'den ilham aldığını belirtmişti.

Kobe Bryant'ın son soayal medya paylaşımları ise LeBron hakkında olmuştu. 41 yaşında hayatını kaybeden efsane, tüm zamanların en çok sayı atan 3. oyuncusu olan James'i Twitterve Instagram'da tebrik etti. LeBron ise tarihe geçtiği maçta Kobe Bryant'ın adının olduğu ayakkabı ile çıkmıştı.

BİZE ULAŞIN