Hublot'nun Özüne Mükemmel Bir Örnek: "Time Only"

Hublot'nun özüne mükemmel bir örnek: Saat üreticisi, Big Bang Integral modelinin tüm gücünü ve özgünlüğünü, eşi benzeri görülmemiş 40 mm'lik kasaya sığdırmayı başardı.

Giriş Tarihi: 04.02.2022 12:09

Üç model, üç ibre, üç materyal fakat tek bir çap: 40 mm. Bu, Big Bang Integral için bir ilk. Hublot'nun ikonik tasarımı, daha önce hiç bu kadar ince ve cazibeli bir görünüme sahip olmamıştı.

Sarı altın, titanyum veya "All Black" siyah seramik kasalara mükemmel şekilde oturtularak en ince haliyle karşımıza çıkan modeller, zamana rafine bir bakış sunuyor. "Time Only" olarak adlandırılan bu yeni koleksiyon, saat üreticiliğinin özü olan yalnızca saat, dakika, saniye ve tarihe odaklanıyor. Big Bang Integral modelinin estetik imzası olan entegre bilezik, saate güç katmak üzere geri dönüyor.

Üç parçalı tasarıma sahip ikonik bilezik, kasanın keskin kenarlarına öykünerek merkezdeki canlı ve güçlü mimariyi tekrarlıyor. Her bir bağlantı parçası tek tek cilalandıktan sonra satine finisaj ve yiv uygulanarak, en ufak ışık demetlerini bile yansıtacak şekilde mat veya parlak yüzeyler sunuyor. 40 mm'lik yeni kasa, bu entegre bilezik için çok uygun. Böylece her bir kompozisyon daha derin ve etkileyici bir hal alıyor. Yeni "Time Only" Big Bang Integral, Hublot'nun esaslı, samimi ve güçlü özünün mükemmel bir örneği.

Mekanizma söz konusu olduğunda basitlik ilkesi temel alınıyor: Bu üç "Time Only" modelde, önde ve Big Bang'in ikonik rotor ağırlığının bulunduğu arka kısımda safir cam kullanılıyor. Burada, marka tarafından üretilen ve mükemmel şekilde ayarlanan kompakt mekanizmayı, tamamen kapladığı yeni 40 mm'lik yerinde görüyoruz. Her bir yüzeye satine finisaj uygulanarak, kadran üzerinde mat görünüm ve mükemmel okunabilirlik sağlanıyor. Modellerde indeksler, ibreler ve tarih penceresi için sarı altın, titanyum veya All Black siyah seramik kullanılıyor.

Titanyum ve sarı altından yapılan "Time Only" Big Bang Integral modelleri koleksiyona ekleniyor. "All Black" versiyon, markanın ürettiği tüm All Black saatlerde olduğu gibi yalnızca 250 adet üretildi.

BİZE ULAŞIN