Rammos, Ege ve Dünya Mutfağı'nın  Ruhunu Bodrum'da Yaşatıyor
Lifestyle > Yeme - İçme

Rammos, Ege ve Dünya Mutfağı'nın Ruhunu Bodrum'da Yaşatıyor

Gastronomi tutkunlarının aylar öncesinden rezervasyon yaptırdığı lezzet durağı: Marea Fish

20 Ağustos 2025

Rammos Managed by Dedeman’ın Bodrum sahilinde misafirlerini, Ege mutfağının eşsiz lezzetleri ve deniz ürünlerindeki uzmanlığıyla buluşturduğu Marea Fish Restaurant, gastronomi tutkunlarının yeni adresi oldu. Şef Fatih Baydan yönetimindeki restorana, lezzet müdavimleri aylar öncesinden rezervasyon yaptırıyor. Rammos’un bir diğer restoranı Rios Steak & Bar ise Akdeniz’den Asya ve Latin mutfağına kadar çeşitlenen dünya lezzetleriyle tatilin en keyifli anlarına eşlik ediyor

 

Bodrum’da 3 yıldır yerli ve yabancı misafirlerine sadece yaz aylarında değil, 4 mevsim hizmet veren Rammos Managed by Dedeman, Ege’nin kalbinde hem yerel hem de global lezzetler sunduğu iki farklı adresle ziyaretçilerin gözdesi oldu.


Meşhur Kadir Reis tarafından yıllar önce temelleri atılan ve 2022 yılında Rammos çatısı altında Bodrum sahilinde yepyeni bir kimlikle açılan Marea Fish Restaurant, bugün şef Fatih Baydan yönetiminde, Ege mutfağının zarafetini ve deniz ürünleri uzmanlığını modern bir yorumla sunuyor.

Geçmişten gelen lezzet mirasını, Marea’ya özgü imza ile bugüne taşıyor


Şef Fatih Baydan’a özel balık pişirme teknikleri sayesinde lezzet tutkunlarını adeta yeniden keşfe çıkaran Marea Fish Restaurant, geçmişten gelen güçlü lezzet mirasını bugüne taşıyor. Izgara ve tavada kıvamında pişen balıklar, şefin özenli marinasyonları ve dengeli ısı kontrolü, Marea’nın kendine özgü imzasını oluşturuyor. Bu eşsiz tatları deneyimlemek isteyen müdavimlerin çoğu zaman aylar öncesinden rezervasyon yaptırdığı restoran, Turgutreis’te denize sıfır konumu ve bohem atmosferiyle de dikkat çekiyor.  



Ege’nin en sevilen mezelerini, özel yorumlanmış deniz ürünleri izliyor


Marea Fish Restaurant menüsünde en çok tercih edilen lezzetler arasında; günlük hazırlanan lezzetli Ege mezelerinin yanı sıra, peynir dolgulu kabak çiçeği kızartması, güneşte kurutulmuş ahtapot ızgara, deniz mahsullü patlıcan pabucaki, enginar kalbi (ara sıcak olarak özel sunum), baby kalamar ızgara yer alıyor. Ana yemeklerde ise levrek pirzola, Ege usulü iskorpit veya lohos buğulama, fener kavurma, kıvamında pişmiş ızgara ve tava balıklar masaları şenlendiriyor. Geniş şarap ve rakı menüsü eşliğinde sunulan bu lezzetler, Ege’nin ruhunu yansıtan zarif bir gastronomi deneyimi yaratıyor.





Rios Steak & Bar’da global tatlar, yaratıcı sunumlarla hayat buluyor


Rammos’ta günün her saatine hitap eden modern çizgileriyle öne çıkan Rios Steak & Bar ise, dünya mutfaklarından özenle seçilmiş tarifleri yaratıcı sunumlarla misafirlerine ulaştırıyor. Akdeniz mutfağından Asya ve Latin mutfaklarına kadar geniş bir yelpaze sunan Rios Steak & Bar, Turgutreis’in gün batımı manzaralı şık atmosferinin yanı sıra sofistike barı ve mixolojist imzalı özel kokteylleriyle misafirlerin en keyifli anlarına eşlik ediyor.

   

 

Daha Fazlası

Komünite Odaklı Gastronominin Yükselişi: Gusina’nın Hikayesi

Geleneksel Meyvenin Yeni Nesil Yorumu

2024’ün En İyi Yemek Kitapları

Yılın Gurme Mekânları