ESQ. Hafta sonu takvimi

Bütün bir haftanın bitiş çizgisine yaklaşırken “Çok yoğunum!” kalıbını bir kenara bırakıyoruz. Yeniden keyif alacağınız bir hafta sonunu planlarken elbette biz sizin tarafınızdayız!

Giriş Tarihi: 24.05.2018 15:38
Baran ALIŞKAN
esquire.com.tr



26 Mayıs Cumartesi


Seaspice



Modern erkeğin yemek kültürü konusunda ne kadar hassas olduğumuzu biliyorsunuz… Yemek meselesini hafife almadan, rafine bir zevke sahip olana kadar farklı lezzetler ve restoranları takvime eklemeye devam edeceğiz. Watergarden Ataşehir'de bulunan Seaspice bu hafta takviminize not etmeniz gereken tavsiyemiz.

"…Ambiyansı ve menüsüyle bu derece iddialı olan Seaspice'ın menüsünde yer alan lezzetlere… Bir balık restoranının olmazsa olmazıdır soğuk mezeler. Dolayısıyla Seaspice da bu konuda oldukça bonkör davranarak 28 meze çeşidi sunuyor... Yine soğuk mezeler gibi ara sıcaklar da bir deniz ürünleri restoranının en çok tercih edilen lezzetlerinin başında gelir. Burada birbirinden iddialı ara sıcakları bulacağınıza emin olabilirsiniz…"

İnceleme için tıklayınız!





Turkcell Platinum Istanbul Night Flight
Aya İrini Müzesi, İstanbul 21.00



İmamyar Hasanov, Mercan Dede, Mısırlı Ahmet, Cenk Erdoğan ve Chamber Orchestra birlikteliğiyle özel bir konsere hazır mısınız? Hafta sonunu Türkiye'nin ilk müzesi olarak da bilinen ülkemizin en önemli tarihi mekânlarından birinde karşılıyoruz.





UEFA Şampiyonlar Ligi Finali
21.45
Real Madrid – Liverpool




Avrupa'nın en büyüğü bu cumartesi Kiev'de kupasını kaldırıyor, bize de dev finali coşkuyla izlemek düşüyor. Her dönem kupaların favorisi Real Madrid ile eski görkemli günlerine geri dönmek isteyen Liverpool'un karşılaşacağı maçın öncesinde de pop müziğin yeni kraliçesi olmaya aday Dua Lipa sahne alacak. Neresinden bakarsanız bakın tam bir şölene şahit olacağımız kesin.







27 Mayıs Pazar



Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi


Beyaz perdenin kült serisi Star Wars bu kez Han Solo'nun hikâyesine odaklanıyor. Dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kalan hayatındaki en büyük yardımcısı Chewbacca ile birlikte maceranın içine çekiliyoruz. İlk olarak 1977'de tanıştığımız Han Solo ile yeniden tanışmak için etkileyici bir fırsat!





Esquire Türkiye, The Big Black Book
​No.12, İlkbahar-Yaz 2018



Başarılı erkeğin hayat kılavuzu mottosuyla çıkan The Big Black Book No.12, 2018 yılının ilkbahar-yaz trendlerini belirliyor. Moda, saat, seyahat, yemek, otomobil, bakım ve tasarıma dair her şeyi bulabileceğiniz The Big Black Book, 'Seyyah' konseptiyle raflardaki yerini aldı. İhtiyaç anında başvurmak üzere başucunuzdan ayırmayınız!

BİZE ULAŞIN