ESQ Hafta sonu takvimi

Elektronik posta, trafik ve mesai saatleri üçgeninden bir nebze uzak kalacağınız hafta sonu için muhtemel planınızı hazırladık. Yemek konusunda ve diğer alternatifler hakkında son derece cömert olmaya çalıştık, merak etmeyin. Tabii, daha iyi bir fikri olan varsa öne doğru çıkabilir, eğer yoksa planımızı ekte paylaşıyoruz. Keyifli tatiller!

Giriş Tarihi: 29.03.2018 18:00 Güncelleme Tarihi: 16.04.2018 17:53

Baran ALIŞKAN
esquire.com.tr



31 Mart 2018 - Cumartesi

İtalyan Gibi Pişir
Eataly Mutfak Atölyesi
19.00 - 22.00

Akdeniz'in en havalı yemeklerini kendi mutfağımıza taşısak nasıl olur? Cevabınız evet ise; 'İtalyan Gibi Pişir' atölyesini takvimimize işaretliyoruz. 'Mutfakla haşır neşir olan erkek' karizmasından bahsetmiyoruz. Hele ki İtalyan gibi pişirmekten hiç bahsetmiyoruz!

Menüde ne var?
Risotto con carne Rosticciata Al vino Bianco / Beyaz şarap ile pişmiş et soslu risotto
Insalata di rucola al balsamico / Roka salatası balzamik sirke
Cantuccini / Bademli geleneksel İtalyan kurabiyesi



Spor
Televizyon



19.30
Everton – Manchester City

19.30
Bayern Münih – Borussia Dortmund

21.45
Juventus – Milan

03.00
Cleveland Cavaliers – New Orleans Pelicans


1 Nisan 2018 - Pazar

Snob Street Food

Bu hafta sonu hafta içi yetiştiremediğimiz ya da üşenerek ötelediğimiz 'güzel yemek' meselesinin üzerine titriyoruz. Profesyonel ellerden çıkan sokak lezzetleri için önceden yerinizi ayırtmayı unutmayın… Zira, sokak lezzetleriyle geçen bir hafta sonu fazlasıyla havalı!

"… Haftanın yedi günü saat 12:00 ila 22:00 arasında hizmet veren Snob Street Food aynı anda 40 kişiyi ağırlayabiliyor. Ama birkaç kez belirttiğimiz gibi burada 'hızlı' olmak ilk şart. Menüsünde fine-dining lezzetlerle geleneksel tatların birleşimlerini sunan mekânda neler yiyebileceğinize gelirsek; size şunları aktarmam gerekiyor. Öncelikle mekânın menüsünde geleneksel değerler olan muhammara ve humusun farklı yorumları; sokak lezzetlerinden şaşlık, sucuk, tavuk, kuzu eti içeren dürümler, brioche ekmeği ve dana antrikottan çekilme köfteyle tasarlanan burger gibi yemekler bulunan Snob Street Food, üst seviye fine dining bir lokantanın kalitesinde ve görünümünde sunduğu ürünlerinin hızlı, ekonomik ve ulaşılabilir olmasına özen gösteriyor…"

İnceleme için tıklayınız!





Başlat: Ready Player One


Gelecek senaryolarına merak duyanları bu hafta vizyona girecek 'Başlat: Ready Player One' filmine davet ediyoruz. Dijitalleşen dünyanın 2045 yılında nasıl bir yere dönüştüğünü ve insanlığın sanal gerçeklik ile imtihanına şahit oluyoruz. Yazar Ernest Cline, aynı adı taşıyan kitabıyla gelecek hakkındaki fikirlerimizi değiştirirken, hikâyenin beyaz perdedeki yansımasını da hayretle izliyoruz. Unutmadan; yönetmen Steven Spielberg, kült seri Geleceğe Dönüş'e de göz kırpmayı ihmal etmemiş. Cep telefonlarınızı sessize almayı unutmayın, Oasis'te* görüşürüz!

*Filmde geçen sanal dünya





Esquire Türkiye Nisan 2018

Pazar günü için ideal planı oluştururken tek eksiğiniz ne olabilir diye düşündük…
Buğra Gülsoy kapağı ile Esquire Türkiye Nisan sayısı raflarda, özenle tüketiniz…


BİZE ULAŞIN