'The Simpson' ekibinden yeni bir yapım

“‘Futurama’ animasyonunda geleceği gördünüz, ‘Springfield’da da günümüzü yaşadınız. Sırada ne olduğunu tahmin etmek zor değil: Geçmiş. Öyleyse ‘Dreamland’e hoş geldiniz.” 2018 yapımı animasyonun tanıtımı bu cümlelerle başlıyor.

Giriş Tarihi: 15.09.2018 12:17 Güncelleme Tarihi: 17.09.2018 16:35
Yazı Emrah SAKA

Simpson Ailesi'nin arkasındaki beyin Matt Groening yeni bir animasyon serisi hazırladı. Netflix için üretilen seri geçmişte yaşanan maceraları konu alıyor. Orta Çağ'da Dreamland ülkesinde Bean adlı bir prenses, en yakın arkadaşı Elfo adında bir elf ve onun cücesi Luci'nin yol boyunca karşılaştıkları öcüler, vampir kadınlar, canavarlar ve soyu tükenmiş yaratıklarla yaşadıkları aksiyon dizide oldukça eğlenceli bir şekilde anlatılıyor.

1989 yılında başlayan ve bu yazı hazırlanırken 653. bölümü yayımlanan Simpson Ailesi'nin maceralarını dünya hâlâ büyük bir merak ve keyifle izliyor. Bugüne kadar aralarında Emmy Ödülleri'nin de olduğu 168 ödül alan animasyon serisinin yakın arkadaşı 'Futurama' da kendine has bir hayran kitlesi edinmiş ve altı Prime Time Emmy Ödülü almıştı.

Tüm bu başarılara bakıp 'Disenchantment'ın de başarılı olacağını düşünmek pek de yanıltıcı olmaz. Groening'in ekibi yine oldukça sağlam. Yeni animasyon serisinin seslendirenleri arasında ünlü sanatçılar da var: Bean'i Abbi Jacobson, Elfo'yu Nat Faxon ve Luci'yi Eric Andre seslendiriyor.

'Disenchantment' ilk aşamada 2 sezon olarak planlandı. Her sezon on bölümden oluşacak. İlk sezon, 17 Ağustos'ta tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de gösterime girdi. Sıcak yaz günlerinde arkadaşlarla geçireceğiniz klimalı ve animasyonla dolu bir hafta sonu için bilginiz olsun.

BİZE ULAŞIN