Etin adresi ET-X Steak House

Et tutkunu insanların yeni adresi ET-X Steak House, Mecidiyeköy’ün gözde mekanları arasında yer alıyor.

Giriş Tarihi: 16.02.2018 12:10 Güncelleme Tarihi: 16.02.2018 12:32

Rahat ve huzurlu yemek isteyenlerin yeni adresi ET-X Steak House, misafirlerini bekliyor.

Mekanın başında 45 yıldır restorancılık yapan, aynı zamanda kasap bir ailede yetişen, işinin ehli ve hijyene büyük önem veren Halil Usta var. Büyük bir titizlikle hazırlanan etler, müşterilerin memnuniyetine sunuluyor.

Ne yediğinizi biliyorsunuz!
Mekanda yiyeceğiniz büyükbaş etler Balıkesir Gönen ve Çanakkale, küçükbaş etler ise Trakya bölgesine ait.

Dry-age/ Kuru dinlendirme tekniği ile 21-28 gün arası dolaplarda dinlendirilen etler daha yumuşak, sindirimi daha kolay ve kendine has aromasıyla ayrı bir lezzet taşıyor.

Menüde bolca seçenek var
Misafirlerin menüye baktığında bolca seçeneği var. T-Bone, Dana Pirzola, Antrikot, Dana Asado, New York Steak, Porterhouse Steak, Club Steak, Dallas ve Delmonico Steak, Kuzu Küşleme, Kuzu T-Bone, Kuzu Sırt, Kuzu kafes, Kuzu Shoulder, Kuzu Külbastı gibi lezzetlerin yanı sıra özel soslarla hazırladığımız şaşlık, kasap köfte, satır köfte, kaşarlı köfte ve kebap çeşitleri menüyü oluşturuyor.

Kendine has sosuyla, 200 gram etiyle Et-X hamburger, cheseburger, mini burger, beef ve sucuklu burgerlerin yanında sıcak kıtır ve baharatlı patates eşliğinde sunuluyor.

Bunlara ek olarak mekanın iddialı olduğu ve kendilerine özgü Ananaslı Bonfile menünün speciallerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

Döküm sıcak tavada cheddar peynirli füme ve kömür ızgarada hazırlanan istiridye mantara ek olarak, peynir tabağı yemek öncesi tadılması gereken atıştırmalıkları oluşturuyor.

Salata yemek isteyenler için ise mekanda çoban salata, Gavurdağı salata, Kırmızı soğanlı rokalı biftekli salata ve Tulum peyniri, ceviz, üzüm, mısır ve sosla harmanlanan Akdeniz salatası gibi seçenekler sunuluyor.

Yemek sonrası olmazsa olmaz
Tatlı yemeden duramayanlar için ET-X Steak House'da bol Antep fıstıklı dondurmalı havuç dilim baklava ve yine Gaziantep'ten getirtilen sıcak sunumuyla bol fıstıklı, kaymaklı katmer misafirlerin tercih listesinde yer alıyor.

Sokak hayvanları da düşünülmüş
ET-X Steak House'da yiyemediğiniz yiyecekler ise çöpe atılmıyor. Sokakta yaşayan hayvanlara veriliyor.

BİZE ULAŞIN