Haydi yemeğe gidiyoruz!

Türkiye’nin ilk gastronomi festivali Restoran Haftası 8. kez sahnede!

Giriş Tarihi: 09.04.2017 12:02 Güncelleme Tarihi: 09.04.2017 12:55

Türkiye'nin ilk gastronomi festivali Restoran Haftası 8. kez sahnede! Restoran Haftası, bu sene "Hadi Yemeğe!" sloganı ile tüm İstanbul'u yemeğe davet ediyor. Etkinlik, 20 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında Gastronomi&Pazarlama Danışmanlık Firması Dude Table tarafından düzenlenecek. 2009'dan bu yana restoranların katılımıyla düzenlenen Restoran Haftası, bu yıl 20 Nisan – 08 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Bu sene Restoran Haftası'nın teması 'Yerellik'. Dolayısıyla etkinliğe katılan restoranlar menülerinde yer alan yerel malzemelerle yapılan yemekleri sunacak. Restoran Haftası noktaları, misafi rlerine farklı menü alternatifleri sunuyor. İki lezzetten oluşan Öğlen menüleri 35 TL, üç lezzetten oluşan akşam menüleri ise 50 TL olarak restoranlarda lezzet severleri bekliyor.

Restoran Haftası'nda öğlen ve akşam menülerine ek olarak restoranların şeflerinin yarattığı en özel lezzetleri bir arada deneyimleyebileceğiniz 'Tadım Menüleri' de yer alıyor. 'Restoran Haftası'nın partnerlerinden Kanyon'un etkinlik alanında 22 Nisan'da gerçekleşecek olan 'Tek Lokmada Restoran Haftası'nda restoranlar bu festivale özel hazırladıkları menülerde yer alan tek lokmalık lezzetlerini İstanbullular'a sunacak. 27 Nisan akşamı da çok lezzetli bir Restoran Haftası sohbetine ev sahipliği yapacak. Etkinlik kapsamında ayrıca 'Tadına Bakma Sanatı Yemekleri', 'Şeflerle Sohbetler', 'Gastronomi Sohbetleri', 'Yemek Kitabı Yazarları ile Buluşmalar', 'Chef's Table Etkinlikleri', 'Social Table Etkinlikleri' ile 'Gastro Art've 'Gastro Fashion' temalı içerikler de olacak. Her sene olduğu gibi bu sene de ülke gastronomisine yön veren değerli restoranlar ve restoranların şefleri Restoran Haftası'nda yer alıyor. Aylin Yazıcıoğlu, Derin Arıbaş, Kaan Sakarya, Didem Şenol, İsmet Saz, Tevfik Alparslan, Fatih Göktaş, Mihta Yıldırımtaş, Deniz Ahmet Köse, Deniz Temel, Aydın Demir, Civan Er, Claudio Chinali, Nil Erdoğan, Faysal Üren, Rıza Belenkaya ve mutfak kültürümüze değer katan onlarca şef Restoran Haftası'nda menüleri ve etkinlikleri ile misafirleriyle buluşacak.

www.restoranhaftasi.com

BİZE ULAŞIN