Kışa özel yeni tatlar

Boğaz ve tarihi yarımada manzarasına karşı, şöyle keyifli bir akşam yemeği yemek ve aynı zamanda eğlenceli bir ortamda vakit geçirmek istiyorsanız, yenilenen kış menüsüyle dikkat çeken ve Karaköy'de konuşlanan Palomar Bar&Restaurant'ın yolunu bir an önce tutmaya bakın.

Giriş Tarihi: 26.01.2017 15:06 Güncelleme Tarihi: 26.01.2017 15:09

Yazı: Seda KARAN

Sayısı her geçen gün artan, birbirinden farklı konseptlerde hizmet veren Karaköy mekânları, her zevke ve her keseye hitap edebilecek seçenekler sunuyor. Günün yorgunluğunu atmak için iş çıkışında gidilebilen bir bar da mevcut, bu soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak bir fincan kahve için uğrayacağımız bir kafe de. Tabii, son derece şık, nezih ve sunduğu ortamıyla insanın kendini bambaşka yerlerde hissettiği mekanlar da. Tıpkı Palomar Bar&Restaurant gibi...

Siz de bulunduğunuz mekânda ağırlıklı olarak estetik şıklığı, manzara keyfini ve lezzetli yemeklerin keşfini bir anda yakalamak istiyorsanız; size Palomar Bar&Restaurant'a bir fırsatını bulur bulmaz gitmenizi tavsiye ediyorum. Karaköy Bankalar Caddesi üzerinde konuşlanan The Purl Hotel'in teras katında hizmet veren mekân, sunduğu keyifli ortamın dışında bir de Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasını doya doya seyretme imkânı da veriyor.

Pazartesi günü hariç haftanın altı günü saat 18.30 – 02.00 arasında hizmet veren ve 104 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Palomar Bar&Restaurant; mermer zemini, sıcak masif ceviz ahşap panelleri, tamamen açılabilen tavanı, minimal ve modern dekorasyonu ve 360 derece bir manzara deneyimi ile birleşerek inanılmaz bir keyfe dönüşüyor.

Mekânda Boğaz'a nazır deniz manzarası ve günbatımı eşliğinde iş çıkışı yorgunluğunuzu atıp keyifli bir yemek yiyebilir, farklı kokteyllerinizi yudumlarken müziğinizi dinleyebilir, barda arkadaşınızla sohbet edebilir veya müziğin ritmine kapılıp eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz. Hem dünyadan hem de yerel lezzetlerin bir arada harmanladığı restoranın mutfağı Şef Ersin Avşar ve ekibine emanet. Menüde Türk mutfağının birbirinden farklı tatları, uluslararası lezzet dokunuşlarıyla zenginleştirilmeye çalışılmış. Özetle; Palomar Bar&Restaurant'ın yenilikçi, farklı ve her zevke hitap eden bir menüsü var, diyebilirim.

Her damak zevkine hitap eden, seçkin tatlarla harmanlanan yeni kış menüsündeki atıştırmalıklardan 'Antep Fıstıklı Erzincan Tulum Pane', 'Fırında Pancar' ve 'Dana Yanaklı Risotto'yu, ana yemeklerden 'Organik Piliç But Izgara', 'Fırın Dana Yanak', 'Kaya Levrek Izgara', 'Kuzu Tandır', 'Izgara Dana Bonfile' ve 'Dana Ossobuco'yu, tatlılardan da 'Lavanta Sütlaç' ve 'Tahinli Kabak Tatlısı'nı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Mekânın aynı zamanda zengin bir şarap menüsü de mevcut. Bu da Palomar Bar&Restaurant'a sadece yemek yemek için gitmeniz gerekmediği anlamına geliyor, dilerseniz bar bölümünde oturup günün yorgunluğunu manzara karşısında atmanız da mümkün.

BİZE ULAŞIN