Lenny Kravitz’in de Artık Walk of Fame’de Bir Yıldızı Var

Lenny Kravitz’in ünü, ikonik Hollywood Walk of Fame kaldırımındaki yıldızla taçlandırıldı.

Giriş Tarihi: 13.03.2024 16:14 Güncelleme Tarihi: 13.03.2024 16:16

Yazı Ece Büyükçolpan

Geçtiğimiz salı günü, "American Woman", "It Ain't Over 'Til It's Over" gibi hit parçaların sesi Lenny Kravitz, Hollywood'un ikonik Capitol Records Tower binası önünde düzenlenen Walk of Fame töreni eşliğinde pembe Hollywood yıldızıyla onurlandırıldı.

Kravitz'i bu özel gününde kızı Zoë Kravitz elbette ki yalnız bırakmadı:

"Lenny Kravitz, seni uzun zamandır tanıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve şunu söylemeliyim ki, senin kızın olmak hayatımdaki en büyük maceralardan biri oldu."

"Ben doğduğumda sen çok genç olduğundan dolayı birçok yönden birlikte büyüdük," diye devam etti Zoë Kravitz, "Çok şey yaşadık. Çok şey gördük. Çok şey gördüm. En güzel şekilde değiştiğini gördüm, en önemlisi de nasıl aynı kalabildiğini gördüm."

Zoë Kravitz'in babasının ikonik gömlekleri hakkında da söyleyecekleri vardı:

"Sevdiğin insanlarla nasıl ilgilendiğini de gördüm, sanatına olan inanılmaz bağlılığını da...ama çoğunlukla gömleklerin içini gördüm," dedi ve ekledi:

"Babama göre eğer göğüs uçlarınız görünmüyorsa o gömlek bir gömlek değildir. Tabii ki çocukken beni okuldan almaya geldiğinde utanırdım ama şunu söylemeliyim ki, artık sana saygı duyuyorum. Gerçekten başarılısın. Örme gömleklerle olan ilişkin muhtemelen en uzun sureli ilişkin ve sana gayet de yakışıyorlar."

Oscar Ödüllü oyuncusu Denzel Washington da 30 yıllık dostunun kariyerinin bu ikonik gününde yanındaydı:

"O bir arkadaştan öte, hatta bir kardeşten de öte," dedi. "Biz ikiziz ve sadece birbirimize benzemekle de kalmıyoruz. 30 yılı aşkın bir kardeşliğimiz, dostluğumuz var."

Lenny Kravitz, Walk of Fame'deki Hollywood yıldızını "tarif edilemez bir duygu" olarak nitelendiriyor:

"Gençliğimde Hollywood Bulvarı'nda bir aşağı bir yukarı yürüyerek tüm idollerimin adlarına bakarken çok zaman harcadığımı bilirim ama hiçbir zaman bir yıldıza sahip olmayı hayal etmedim. Genellikle sadece kalacak bir yer arardım. İstediğim müziği yapmayı ve kendi işimi yapabilmeyi hayal ederdim. "Lenny Kravitz" adımın aynı sokaklara kalıcı olarak kazındığını görmek gerçeküstü, tarif edilemez bir duygu."

BİZE ULAŞIN