Brad Pitt, Britanya Grand Prix’te yeni Formula 1 filmini duyurdu

Pitt, acemi pilotları başarıya götüren emekli bir F1 pilotunu canlandıracak.

Giriş Tarihi: 12.07.2023 12:09 Güncelleme Tarihi: 25.07.2023 10:55

Hazırlayan: Ece Büyükçolpan

Netflix'in 'Drive to Survive' belgesel dizisinin büyük bir izleyici kitlesine ulaşması, Formula 1 tutkunlarını artırdı. Kısa bir süre önce de İngiltere'nin Silverstone pistinde düzenlenen Formula 1 yarışında Hollandalı-Belçikalı pilot Max Verstappen birinci olması dikkatleri yeniden pistlere çekti.

Ancak Verstappen'in galibiyeti Silverstone'dan alınan heyecan verici tek haber değildi, bir süredir dedikoduları duyulan, yönetmen koltuğunda ise yakın zamanda Top Gun: Maverick başarısıyla kendinden söz ettiren Joseph Kosinkski'nin oturduğu, Formula 1 yarışlarını konu alan Brad Pitt filminin çekimleri Silverstone'da doğrulandı.

Brad Pitt, Damson Idris ve ekibi, Mercedes Benz sponsorluğundaki yarış üniformalarıyla Silverstone'a geldi. Film hakkında herhangi bir bilgi açıklanmazken Pitt, feci bir araba kazası geçiren, 1990'lı yıllarda emekli olan bir yarış pilotuna hayat vereceğinden bahsetti. Emekli pilot, aradan geçen yıllar sonra arkadaşları tarafından acemi Formula 1 pilotlarını eğitmesi için yeniden piste davet ediliyor ve olaylar gelişiyor. Lewis Hamilton'ın yapımcılığını üstlendiği filmde Damson Idris'i acemi Formula 1 pilotu, Brad Pitt'i ise emekli eğitmen olarak izleyeceğiz.

BİZE ULAŞIN