Harrison Ford ile Ke Huy Quan 95. Oscar'da Yeniden Bir Araya Geldi

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında oscar kazanan Ke Huy Quan ile 1984'te Indiana Jones filminde birlikte rol aldığı Harrison Ford, Oscar sahnesinde kucaklaştı.

Giriş Tarihi: 13.03.2023 14:44 Güncelleme Tarihi: 14.03.2023 14:15

Ke Huy Quan ile Harrison Ford ilk kez 1984 yılında "Indiana Jones the Temple of Doom'da birlikte çalıştı. Filmin vizyona girmesinden yaklaşık 40 yıl sonra ikili, "Everything Everywhere All At Once" kazanırken sahnede kucaklaştı.

Ke Huy Quan duygusal bir Oscar gecesini "Indiana Jones and the Temple of Doom"daki rol arkadaşı Harrison Ford ile sahnede yeniden bir araya gelerek noktaladı. Ford, en iyi film dalında "Everything Everywhere All At Once" ya giden 2023 töreninin son ödülünü takdim etti. "Everything Everywhere" ekibi ödülü almak için sahneye çıkarken Quan ve Ford karşı karşıya geldi, iki oyuncu ve eski rol arkadaşları duygusal bir kucaklaşma paylaştı. Quan, törende En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandı.

Ford, sezon boyunca tüm ödüllerde Quan'ın "Everything Everywhere" performansını savundu. Quan, Hollywood'a bir çocuk oyuncu olarak başladı ve ilk uzun metrajlı filmini Ford'la birlikte Steven Spielberg'in 1984 yapımı "Indiana Jones and the Temple of Doom" macerasında yaptı.

"Onun için çok mutluyum. O harika bir adam," Ford, Entertianment Tonight'a Quan'ın Ocak'taki Oscar adaylığı hakkında söyledi. "O harika bir aktör. O küçükken de öyleydi, hala da öyle. Memnun oldum. Onun adına çok mutluyum."

"Everything Everywhere All at Once" en iyi yönetmen dahil toplam yedi Oscar kazandı. Quan'ın rol arkadaşları Michelle Yeoh ve Jamie Lee Curtis sırasıyla en iyi kadın oyuncu ve yardımcı kadın oyuncu Oscar'larını evine götürdü.

BİZE ULAŞIN