Sweeney ve Moore ile yürek hoplatan bir gerilim

"Mare of Easttown"'ın yapımcısı Brad Ingelsby yeni uzun metrajlı filmi "Echo Valley" için Hollywood yıldızlarından Julianne Moore ve Sydney Sweeney'e imza attırdı.

Giriş Tarihi: 10.03.2023 12:31 Güncelleme Tarihi: 03.04.2023 13:21

Damla Yüce

Lehçe koçunu hatta bağlayın, "Mare of Easttown" yaratıcısı Brad Ingelsby ile Güneydoğu Pennsylvania'ya geri dönüyoruz. Yapımcı-yazar, yeni uzun metrajlı filmi "Echo Valley" için Hollywood yıldızlarından Julianne Moore ve Sydney Sweeney'e imza attırdı.

Geçmişte yaşadığı trajedileri, çiftliğinde atlarını eğiterek ve binerek atlatmaya çalışan bir kadın olan Kate Garrett (Julianne Moore) ve bu sessiz sakin düzeni bir anda üzerinde başkasının kanıyla kapıda beliren kızı Claire (Sydney Sweeney), Echo Valley'in baş karakterleri olacak.

"Echo Valley", bu basit öncülden yola çıkarak, bir annenin çocuğunu kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceğine dair yürek hoplatan bir gerilim filmine dönüşüyor. Filmin senaryosunu; Kate Winslet'ı ikinci kez Emmy'e kavuşturan HBO dizisi Mare of Easttown'ın senaristi Brad Ingelsby kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise BAFTA ödüllü Michael Pierce oturuyor.

2024 yılında gösterime girmesi beklenen Echo Valley'e Apple TV+ ev sahipliği yapacak.

BİZE ULAŞIN