Gladyatör 2 İçin Oyuncu Seçmeleri Başladı

Yönetmen Ridley Scott, 2000'deki hitinin uzun zamandır beklenen devamı olan Gladyatör 2 için başrol oyuncuları arıyor.

Giriş Tarihi: 05.01.2023 16:13

Orijinal filminin vizyona girmesinden 22 yıldan fazla bir süre sonra, Gladyatör 2'deki gelişmeler şimdi hızlanıyor ve yönetmen Ridley Scott'ın başrol oyuncuları aradığı bildiriliyor. Russell Crowe'un ailesini katletmenin intikamını almak için askerden köleye dönüşen Maximus'u canlandırdığı ilk Gladyatör'ün popüler olmasının ardından, devam filmi yerden kalkmak için mücadele etti. Görünüşe göre proje için bir senaryo, Maximus'un tarih boyunca farklı noktalarda bir savaşçı olarak reenkarne olmasını içeriyordu, ancak film hiçbir zaman meyve vermedi. Ancak 2021'in sonlarında Scott, Gladyatör 2 için yeni bir senaryonun tamamlandığını ve onu yönetmeyi planladığını açıkladı.

Şimdi, Scott'ın Gladiator 2 senaryosunun tamamlandığını açıklamasından bir yıldan fazla bir süre sonra , Puck News'ten gelen yeni bir rapor , yönetmenin devam filmi için başrol oyuncuları aradığını ortaya koyuyor. Projeyle ilgili, konusu veya Crowe'un geri dönüp dönmeyeceği gibi diğer ayrıntılar bilinmiyor, ancak son rapor, filmin fiilen prodüksiyona girmesi yönünde umut verici bir adım. Scott'ın Gladyatör 2'ye yönelik bariz coşkusuna ve ivme kazanıyor gibi görünmesine rağmen, film henüz resmi olarak yeşil ışık yakmadı.

Scott, projeyi kadroya almak istiyor olsa da, Gladyatör 2'nin bu yıl gerçekten kamera karşısına çıkacağının garantisi yok. Devam oyununa henüz yeşil ışık yakılmamış olmasına ek olarak, Scott'ın programında henüz zamanı olup olmadığı da net değil. Yönetmen şu anda, Joaquin Phoenix'in ünlü Fransız imparatoru olarak oynadığı tarihi biyografisi Napolyon'un post prodüksiyon aşamasında , ancak aynı zamanda Sinking Spring adlı yeni bir dizinin yönetmenliğini ve yönetici yapımcılığını üstleniyor. Sinking Spring'in yanı sıra Scott, şu anda geliştirmenin erken aşamalarında olan bir aksiyon-gerilim olan Queen & Country'ye de bağlı. Başka bir adsız Alien prequel de dahil olmak üzere birçok proje geliştirmesine rağmen, Gladyatör 2'nin Scott için öncelik kazanması kesinlikle mümkün.

Gladyatör 2 Filmi 2023'te Gerçekleşebilir mi?

Ne yazık ki, Scott'ın başrol oyuncuları aradığı raporu, Crowe'un geri dönüp dönmeyeceğini netleştirmiyor. Maximus ilk filmin sonunda ölmüş olabilir, ancak karakterin dirilişini kolaylaştırmak için doğaüstü araçlar kullanan en az bir Gladyatör 2 senaryosuyla aktörün devam filminde bir şekilde geri getirilmesi olasıdır. Crowe geri dönerse, oyuncunun programı Gladyatör 2'nin bu yıl çekilmesini engelleyebilir. Crowe'un şu anda tamamı ön yapım aşamasında olan Sleeping Dogs, Rothko ve American Son'da yer alması planlanıyor.

Gladyatör 2 Çıkış Tarihi Olasılıkları

Gladyatör 2'nin hala üstesinden gelmesi gereken engellere rağmen, proje potansiyel olarak bu yıl bir noktada çekim yapabilir. Ne de olsa Scott, oldukça hızlı film çekmesiyle tanınır. Bazı doğrulanmamış raporlar, filmin bu Mayıs ayında kameralara girebileceğini belirtti, bu da izleyicilerin filmin önümüzdeki yıl sinemalarda gösterime girmesini bekleyebilecekleri anlamına geliyor. Ancak bu yıl çekilmezse, Gladyatör 2'nin 2025 veya sonrasında çıkması çok daha muhtemel. Geriye birkaç soru kalmış olsa da, Scott'ın uzun zamandır beklenen devam filmi artık gerçeğe dönüşmeye her zamankinden daha yakın.

BİZE ULAŞIN