2023 Grammy Ödülleri Hakkında Her Şey

İşte 2023 Grammy Ödülleri'nden neler bekleyebileceğinize dair tam özetiniz.

Giriş Tarihi: 02.01.2023 13:24

Müzik endüstrisini ve müzikseverleri en çok heyecanlandıran etkinliklerden biri merakla beklenen Grammy Ödülleri. 2022'den yıldan gelen tüm inanılmaz müzikler için, 2023 Grammy'leri ekstra bir coşku düzeyi vaat ediyor. Grammy Ödülleri şimdiden eğlence alanındaki en büyük ve en çok izlenen ödül programlarından biri ve bu yaklaşan gösteri de bir istisna olmamalı.

Bu yıl, aralarında Adele ve Beyoncé'nin de bulunduğu dünyanın en tanınmış müzisyenlerinden bazıları stüdyoya geri döndüler. Neredeyse kesin olan zorlu rekabet ile 2023 Grammy'leri kaçırılmayacak bir ödül töreni olacak. Bizi nelerin beklediğine hazırlık olarak, 2023 Grammy Ödülleri hakkında bildiğimiz her şey burada.

Ne zaman ve nerede?

65. Yıllık Grammy Ödülleri Los Angeles'ta Cyrpto.com Arena'da yapılacak. Gösteri 5 Şubat 2023 Pazar günü gerçekleşecek.

Nereden izleyebilirim?

2023 Grammy Ödülleri, CBS'de canlı olarak izlenebilecek. Tüm canlı yayıncılar için program aynı tarih ve saatte Paramount+'ta izlenebilecek.

Kim ev sahipliği yapıyor?

2023 Grammy Ödülleri'nin ev sahibi Trevor Noah olarak. Geçen yıl da törenin sunucusu olan komedyen Trevor Noah, gece boyunca bol bol şakayla saygın rolü üstlendi.

Yeni kategoriler var mı?

Bu yıl Recording Academy ödüllere beş yeni kategori ekledi. Bu kategoriler arasında Yılın Söz Yazarı (Klasik Olmayan), En İyi Alternatif Müzik Performansı, En İyi Amerikan Performansı, Video Oyunları ve Diğer Etkileşimli Medya İçin En İyi Film Müziği ve En İyi Şiir Albümü bulunuyor. İzleyiciler, önceki yıllardaki tüm kategorilerin en büyüğü olan Yılın Albümü, Yılın Şarkısı, En İyi Yeni Sanatçısı ve Yılın Kaydı'nı heyecanla bekleyebilir.

Adaylık için kimler uygundur?

2023 Grammy'leri için uygunluk süresi Ekim 2021'den Eylül 2022'ye kadar sürdü. Bu, adaylık için oldukça fazla sanatçı seçimi yapıyor. Bu dönemin en muzaffer sanatçılarından bazıları Beyoncé , Drake , Harry Styles , Adele , Megan Thee Stallion ve Taylor Swift'dir . Üretilen tüm başarılı çalışmalarla, izleyiciler bu yaklaşan ödül sezonunda heyecan verici bir Grammy ödülü alabilirler.

BİZE ULAŞIN