Kate Hudson Albüm Çıkaracağını Duyurdu

Oyuncu Kate Hudson ilk albümünü 2023'te çıkaracağını duyurdu.

Giriş Tarihi: 15.12.2022 13:40 Güncelleme Tarihi: 15.12.2022 13:40

Kate Hudson, ilk albümünü gelecek yıl çıkaracağını duyurdu. Aktris, bu açıklamayı yakın zamanda Jimmy Fallon Başrollü The Tonight Show'a katıldığı sırada yaptı. Hudson, ona müzik üzerinde çalışmaya ilham veren şeyin COVID-19 salgını olduğunu söyledi.

"Biliyorsunuz, COVID sırasında bir şey yaşadım… Ne zaman röportaj yapsam, insanlar 'Pişmanlığınız var mı?' diye soruyor '40'ların başındayım… henüz değil' diyorum. Ama COVID sırasında, 'Ne yapıyorum?' düye düşündüm." dedi.

Hudson, "19 yaşımdan beri şarkı yazıyorum ve bunu hiç paylaşmadım. Bu yüzden bunun en büyük pişmanlıklarımdan biri olacağını düşündüm. Hiçbir beklentim yok. Sadece bir albüm çıkarmak istiyorum ve bu yüzden yapıyorum ve gerçekten heyecanlıyım." dedi.

Hudson, hayatı boyunca müzik yazdığını ve fırsat buldukça şarkı söylemeyi sevdiğini belirtti. 3 çocuk annesi olan Hudson, Ryder 18, Bingham 11 ve Rani Rose 4 yaşına gelinceye kadar müziğini dünyayla paylaşmaya hazır değildi. "Kendi kendime düşündüm, eğer bunu yapmaktan çok korkuyorsam, bu çocuklarıma ne ifade ediyor? Çünkü bunu dünyaya yaymaktan çok korkuyordum çünkü bu benim için en kişisel şey." ifadelerini kullandı.

Ancak Hudson, ne tür müzik yapacağını açıklamak istemedi ve ayrıca bir müzik kariyerine başlayacağını söylemenin doğru olmadığını düşünüyor. "Henüz bir kariyer değil," dedi. Aslında Hudson, pop yıldızı olma arzusu olmadığını belirtti. İlgilendiği tek şey müzik yazmak ve şarkı söylemek.

"Umarım insanlar buna anlayış gösterir. Ama göstermezlerse de hayatımda bununla başa çıkabileceğim yerde olduğumu düşünüyorum" dedi.

BİZE ULAŞIN