Margot Robbie'den Brad Pitt itirafı

Margot Robbie, Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' adlı filmle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Filmdeki Pitt ile öpüşme sahnesinin sahnesinin senaryoda olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, meslektaşını öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı

Giriş Tarihi: 08.12.2022 13:41

Avustralyalı aktris Margot Robbie, son olarak yakında gösterime girecek olan Oscar adayı filmi 'Babylon'daki rol arkadaşı Brad Pitt ile öpüştüğü sahneyle ilgili bir itirafta bulundu.

Robbie, E! News'a yaptığı açıklamada; öpüşme sahnesinin yönetmen Damien Chazelle'in orijinal senaryosunun bir parçası olmadığını açıkladı. Güzel oyuncu, 58 yaşındaki Pitt'le öpüşmeyi; yapılacaklar listesindeki önemli bir maddeyi yerine getirme şansı olarak teklif ettiğini anlattı.



SENARYO DIŞI BİR SAHNE
Ünlü isim, "Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. Ama 'Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?' diye düşündüm ve bunu yaptım" dedi. Margot Robbie bu öpücük hakkındaki düşüncesi sorulduğunda ise kahkaha atarak; "Harikaydı!" dedi.

"SEN SADECE BRAD'İ ÖPMEK İSTİYORSUN"
Robbie, yönetmen Chazelle'i; Pitt ile aralarında bir öpücük ekleme konusunda nasıl ikna ettiğini de "'Damien, bence Nellie gidip Jack'i öpebilir'dedim. Damien da, 'Şey, evet olabilir. Hey bekle, dur. Sen sadece Brad Pitt'i öpmek istiyorsun!' diye konuştu. Ben de, 'Bu fırsat bir daha karşıma çıkmayabilir' dedim. Damien, 'Öpüşme sahnesi karaktere uyuyor' dedi, ben de ona katıldığımı söyledim" şeklinde anlattı.



Margot Robbie, öpüşme sahnesini önce bir şaka olarak düşünse de Chazelle ilk çekimden sonra bunun doğru hareket olduğuna ikna oldu ve bu yüzden sahneyi tekrarlattığını aktardı. Oyuncu bununla ilgili, "Damien, 'Tekrar yapın. Bu gerçekten işe yarıyor' dedi. Ben de, 'Bu harika' dedim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Robbie ve Pitt, daha önce Quentin Tarantino'nun 'Once Upon a Time… in Hollywood' (Bir Zamanlar Hollywood'da) filminde ve Adam McKay'in 2015 yapımı 'The Big Short' filminde birlikte rol almıştı.

BİZE ULAŞIN