Ana de Armas'lı Ballerina'da Keanu Reeves Yer Alacak mı?

Keanu Reeves, birçok spekülasyondan sonra John Wick filminin ilk yan filmi olan Ballerina'nın aksiyon serisinin zaman çizelgesinde ne zaman yer aldığını açıklıyor.

Giriş Tarihi: 05.12.2022 17:06

Ballerina aktörü Keanu Reeves, nihayet ilk John Wick spin-off'unun ne zaman gerçekleştiğini açıklıyor. John Wick serisi, 2023'te kendisini daha da genişletecek, John Wick: Chapter 4 önümüzdeki Mart'ta gösterime girecek ve yan filmi Ballerina yıl içinde gelecek ancak resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Reeves'in, filmin başrolünü üstlenecek Ana de Armas ile birlikte yan üründe kendi rolünü yeniden canlandıracağı doğrulandı.

Bazı izleyiciler filmin John Wick: Chapter 4 olaylarından sonra geçeceğine inanmış olsa da, oyuncu aksini onaylıyor. John Wick serisinin zaman tünelinde Ballerina'nın yeri hakkında; "Len Wiseman'ın yönettiği, Ana de Armas'ın başrolünde yer aldığı Ballerina filminin çekimleri çoktan başladı ve John Wick: Chapter 3 ile John Wick: Chapter 4 arasında geçiyor." diyor.

Ana De Armas'ın John Wick Spinoff'u Ballerina Filmi Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Şu anda Ballerina'nın ana konusu hakkında, ailesini öldüren insanların peşine düşen bir suikastçıyı takip etmesi dışında pek bir şey bilinmese de, film hakkında hala ortaya çıkan çok şey var. De Armas'ın oynayacağı karakterin adı Rooney ve John Wick 3: Parabellum'da tanıtıldı. Daha önce Unity Phelan tarafından canlandırılmıştı. Karakter, Wick'in bir bale resitalinde "Yönetmen" (Angelica Huston) ile konuştuğu, ancak konuşma bölümünün olmadığı bir sahnede kısaca tanıtıldı.

Reeves'in de belirttiği gibi filmin yönetmenliğini Len Wiseman, senaryosunu Shay Hatten ve Emerald Fennell üstleniyor. Hatten, John Wick: Chapter 3 - Parabellum ve yakında çıkacak olan John Wick: Chapter 4 ve John Wick: Chapter 5 üzerinde çalıştı . Wiseman, Ballerina'dan önce herhangi bir John Wick filmine katkıda bulunmadı , ancak daha çok LLive Free or Die Hard adlı Underworld filmlerinden bazılarının ve Colin Farrell, Kate Beckinsale ve Jessica Biel'in oynadığı 2012 Total Recall yeniden yapımının yönetmenliğini yapmasıyla tanınır. En son The Gifted ve Swamp Thing adlı televizyon dizilerinde çalıştığı için Bu Wiseman'ın Total Recall'dan sonraki ilk filmi olacak.

John Wick rolünü yeniden canlandıran Reeves'in yanı sıra Huston, Ian McShane ve Lance Reddick ile birlikte "Yönetmen" olarak geri dönecek ve Continental Hotel'den Winston Scott ve Charon rollerine geri dönecek. Reeves'in filmde görünmesinin sadece bir an olup olmadığı net olmasa da, serinin ana yıldızlarının çoğunun karakterlerini Ballerina'da yeniden canlandıracak olması, bu yan ürünün John Wick ana filmleriyle ne kadar yakından bağlantılı olacağının bir işareti. Ballerina aynı zamanda, Colin Woodell ve Mel Gibson'ın oynadığı The Continental mini dizisiyle, yine yakında Peacock'ta prömiyeri yapılacak olan birçok John Wick spinoff'unun ilki olacak şekilde konumlandırıldı. Bu arada, John Wick'in bir sonraki bölümü 24 Mart'ta sinemalarda özel olarak yayınlanacak.

BİZE ULAŞIN