The Sandman 2. Sezon Onayını Aldı

The Sandman yazarı ve ortak yaratıcısı Neil Gaiman, The Sandman'in 1. sezondan sonra iptal edildiğine dair söylentilerine Twitter'dan yanıt verdi.

Giriş Tarihi: 07.11.2022 15:42

The Sandman 2. sezon iptal söylentisi, yazar Neil Gaiman tarafından çürütüldü. 1989-1996 yılları arasında DC Comics tarafından yayınlanan The Sandman çizgi roman serisinin bir uyarlaması olan dizi 5 Ağustos'ta Netflix'te yayınlandı. Dizi, metafizik kavramları temsil eden Sonsuz olarak bilinen yedi ölümsüz kardeşten Dream'i (Tom Sturridge) takip ediyor.

Birinci Dünya Savaşı sırasında yakalandıktan sonra günümüz dünyasında serbest bırakıldı ve Dreaming krallığını yeniden kurmaya çalışıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Baskar ve Kirby Howell-Baptiste yer alıyor.

Ağustos ayının başında yayınlanan dizi ilk haftasında 69.5 milyon saat toplam izlenmeye ulaşmış, ikinci haftasında ise 127.5 milyon saate çıkmıştı. İlk sezonuyla çizgi romanı okumamış izleyicileri de kendisine bağlamayı başaran dizinin gelecek sezonda izlenme oranlarının artması muhtemel görünüyor.

Twitter'da bir parodi hesabu Sandman'in 1. sezondan sonra iptal edildiğini bildirdi. Bir hayran ise tweeti alıntılayarak Neil Gaiman'ı etiketledi ve diziyi Prime Video'ya götürmesini önerdi. Gaiman da o hayranına yanıt olarak, "Bir düşünün. Artık asılsız haberlere tuzak kuran parodi/dolandırıcı siteler bile mavi tik satın alabilecek. Ne kadar eğlenceli olacak." dedi. Gaiman'ın bu yanıtı hem Elon Musk'a gönderme olarak hem de Sandman'in iptal edilmediği şekilinde yorumlandı.

Ve ardından Netflix'in Twitter'dan paylaştığı duyuruda Neil Gaiman'ın "Morpheus ve diğerlerini bekleyen bazı şaşırtıcı hikayeler var… Şimdi işe dönme zamanı. Önümüzde bir aile yemeği var... Ve Lucifer, Morpheus'un Cehenneme dönmesini bekliyor." ifadeleri yer aldı.

BİZE ULAŞIN